Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Στο απροχώρητο η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ. Έκλεισε ο κύκλος του Πετρίδη»

«Στο απροχώρητο η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ. Έκλεισε ο κύκλος του Πετρίδη»

Ήταν γνωστό μέσω πληροφοριών, πλέον είναι και επίσημο. Η ομάδα πρώην παραγόντων του ΑΠΟΕΛ με μπροστάρηδες τους Θεόδωρο Κυριακίδη, Γιάννη Δημητρίου και Άντη Πολυδώρου εδώ και καιρό εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ και το απόγευμα της Τετάρτης (3/3) ο πρώτος ενημέρωσε για την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επί διοίκησης Φοίβου Ερωτοκρίτου ήταν στο πόστο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην επιστολή του ο Θεόδωρος Κυριακίδης χαρακτηρίζει την κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ ως απροχώρητη αγωνιστικά και οικονομικά, ενώ σημειώνει ότι συμμερίζεται την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει.

«Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε. Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Καταθέτει υποψηφιότητα ο Θεόδωρος Κυριακίδης (επιστολή)

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-03T17:30:58+02:00
Go to Top