Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Συναγερμός» στον ΑΠΟΕΛ με δύο παίκτες, σε αναμονή για τα PCR

«Συναγερμός» στον ΑΠΟΕΛ με δύο παίκτες, σε αναμονή για τα PCR

Δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ διαγνώστηκαν θετικοί σε έλεγχο ταχείας δοκιμής αντιγόνου (rapid test). Ωστόσο, εκείνος που θα μετρήσει θα είναι ο έλεγχος PCR, που θα καταδείξει αν όντως έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Όπως μας ελέχθη από τις τάξεις του συλλόγου της πρωτεύουσας, οι δύο παίκτες έχουν από ένα θετικό (το πρώτο) και ένα αρνητικό (το δεύτερο) rapid test. Αμφότεροι, δεν ήρθαν σε επαφή με άλλους συμπαίκτες τους και αποχώρησαν αμέσως από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Όπως είναι φυσικό, στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ σήμανε συναγερμός, με την ελπίδα ότι πρώτον θα διαγνωστούν αρνητικοί τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές και δεύτερον, ότι δεν θα προκύψουν άλλα κρούσματα. Ήδη η ομάδα της Λευκωσίας έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και τιμωρίες, γι’ αυτό και το τελευταίο που θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι είναι να τους χτυπήσει και ο Covid.

Εκείνο πάντως που τους δημιουργεί αισιοδοξία είναι το δεύτερο τεστ, στο οποίο υποβλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές και (σύμφωνα πάντα με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ) ήταν αρνητικό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-12-03T13:27:18+02:00
Go to Top