Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Συνεχίζει ο Σα Πίντο στον ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Σα Πίντο, μετά τη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και στον Πορτογάλο προπονητή

Λίγο μετά τις 15:00 η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είχε συνάντηση με τον πορτογάλο τεχνικό Σα Πίντο. Συζητήθηκε η οδυνηρή ήττα από την Ανόρθωση. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας αλλά και για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου χθες. Αντιλήφθηκε τα λάθη του και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι για το καλό της ομάδας, να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ακολούθως η διοίκηση τα είπε με τους ποδοσφαιριστές. Τους ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει θέμα τεχνικής ηγεσίας. Ζητήθηκε από αυτούς να δώσουν το καλύτερο εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν ώστε η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις για την κάκιστη εμφάνιση στο παιχνίδι με την Ανόρθωση και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αύριο υπάρχει ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές να αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Πάφο (14/4,17:00).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-08T18:12:40+02:00
Go to Top