Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Σωματείο ΑΠΟΕΛ για επιτροπή εξωδιοικητικών παραγόντων (ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το σωματείο του ΑΠΟΕΛ, κάνει αναφορά στην επιτροπή εξωδιοικητικών παραγόντων που θα συσταθεί για τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας.
Αναλυτικά: 

Αναφορικά με τη συνέντευξη του μετόχου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΛΤΔ, κ. Γιάννη Δημητρίου, με τίτλο «Εχθρός του ΑΠΟΕΛ ο παραγοντισμός», που δημοσιεύτηκε σήμερα, 1/2/21, στο αθλητικό ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, το Σωματείο κρίνει σκόπιμο να προβεί στις ακόλουθες διευκρινήσεις για σκοπούς παρουσίασης της πραγματικότητας και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

1. Όταν, κατά τη συνάντηση που έγινε στις 15.1.21 μεταξύ Εταιρείας και Σωματείου, η Εταιρεία ενημέρωσε το Σωματείο περί εισήγησης εξωδιοικητικών παραγόντων για σύσταση επιτροπής για οικονομικό έλεγχο της Εταιρείας, και ζητήθηκε από το Σωματείο να συστήσει αυτήν την επιτροπή από κοινού με την Εταιρεία, ξεκαθαρίσαμε προς την Εταιρεία ότι το Σωματείο δεν έχει λόγο αναφορικά με την σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής και ότι αυτό είναι θέμα που αφορά αποκλειστικά και μόνο τους μετόχους της Εταιρείας. Εξ ου και στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε, απλά γίνεται αναφορά στο ότι η Εταιρεία ενημέρωσε το Σωματείο περί αυτής της προσπάθειας εξωδιοικητικών παραγόντων και ουδεμία «προαναγγελία» γίνεται για την σύσταση επιτροπής από κοινού από το Σωματείο και την Εταιρεία, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο.

2. Σε συνάντηση που έγινε αναφορικά με το ίδιο θέμα με τον κ. Δημητρίου, επαναλάβαμε την ίδια θέση, ότι δηλαδή ο διορισμός επιτροπής για έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της Εταιρείας είναι αποκλειστικά θέμα των μετόχων της Εταιρείας. Στην επιμονή του κ. Δημητρίου όπως η επιτροπή εξαγγελθεί από κοινού από την Εταιρεία και το Σωματείο, εξηγήσαμε ότι αυτό δεν θα ήτο ορθό για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και ότι, αν η επιτροπή απαρτιζόταν από ελεγκτές εγνωσμένου κύρους, το Σωματείο θα μπορούσε να αναγνωρίσει την σύσταση της επιτροπής ως μια κίνηση προς την ορθή κατεύθυνση. Όπως, μας ανέφερε ο κ. Δημητρίου, επικοινώνησε με κάποιους ελεγκτές, στα ονόματα των οποίων είχε γίνει αναφορά κατά την συνάντηση, αλλά τα εν λόγω άτομα δεν αποδέχθησαν να αποτελέσουν μέλη της επιτροπής.

3. Το Σωματείο σέβεται όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που ανάλωσαν χρόνο για να υπηρετήσουν την ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΠΟΕΛ από οποιοδήποτε πόστο είτε στο Δ.Σ. του Σωματείου είτε στο Δ.Σ της Εταιρείας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-02T15:26:00+02:00
Go to Top