Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Σύγκληση σύσκεψης μεγαλομετόχων εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Σύγκληση σύσκεψης μεγαλομετόχων εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Την απόφαση να καλέσει σε σύσκεψη τους μεγαλομέτοχους που εκπροσωπούν το πλειοψηφικό πακέτο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και ορισμένοι πρώην παράγοντες της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης θα είναι καθοριστικό για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, αφού όπως σημειώνεται θα γίνει η παρουσίαση των οικονομικών και αγωνιστικών δεδομένων της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Μετά από συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου έχει αποφασιστεί όπως προσκληθούν σε σύσκεψη όλοι οι μεγαλομέτοχοι που εκπροσωπούν το πλειοψηφικό πακέτο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και ορισμένοι πρώην παράγοντες της εταιρείας ΑΠΟΕΛ (σε αριθμό που επιτρέπουν τα διατάγματα της Κυβέρνησης).

Σκοπός της διευρυμένης αυτής σύσκεψης είναι η παρουσίαση των οικονομικών και αγωνιστικών δεδομένων από πλευράς της Δοίκησης και η κατάθεση απόψεων και εισηγήσεων από τους παρόντες.

Αναμένουμε τη θετικη ανταπόκριση όλων, σε μια κρίσιμη εποχή για την ομάδα μας όπου χρειάζεται να λειτουργήσουμε όλοι με ενότητα και με μοναδικό στόχο, το καλό του ΑΠΟΕΛ».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-03T20:19:56+02:00
Go to Top