Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τέτι: ”Μεγάλος σύλλογος ο ΑΠΟΕΛ, ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες – Τεράστιο το πάθος των Κυπρίων για…”

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι παραχώρησε συνέντευξη στην «Gianluca Di Marzio» και αναφέρθηκε στον πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ. Έκανε επίσης αναφορά στο τι ξεχώρισε από την παρουσία του στο κυπριακά γήπεδα.

Αναλυτικά το τι ανέφερε ο Ιταλός για το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ:

“Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στους ομίλους του UEFA Europa League πετυχαίνοντας αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στεκόμαστε στην ισοπαλία με τον Άγιαξ και τη νίκη μας απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο την Σεβίλλη.”

Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΑΠΟΕΛ: ''
Δεν γνωρίζω τα γεγονότα στην φετινή σεζόν αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Πρέπει να βρει τη δύναμη και να αντιδράσει έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικός ξανά.”

Τι σας άφησε η εμπειρία στο ΑΠΟΕΛ
: “Μια εξαιρετική εμπειρία πέρα από τα αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και στις αγορές.”

Μια ωραία ανάμνηση στην Κύπρο;
“Το τεράστιο πάθος των Κυπρίων για το ποδόσφαιρο. Είναι ένα έθνος που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Έχουν μεγάλο πάθος για το άθλημα. Υπάρχουν πολλοί ξένοι στις ομάδες, οι περισσότερες παίζουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες και το επίπεδο είναι υψηλό”.

Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που έχεις ξεχωρίσει;
“Πολλούς. Θα μπορούσα να πω ότι ο Βαλακάρι θα παίξει σε διάσημα πρωταθλήματα. Ο Ταμάρι που ήταν στο ΑΠΟΕΛ και τώρα είναι στην Λέουβεν που έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Λέστερ. Εάν βελτιωθεί θα είναι σε θέση να κάνει το μεγάλο άλμα.”

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-12T04:19:39+02:00
Go to Top