Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τακτική ή παράλειψη του Κίνγκσλεϊ Σαρφό στον ΑΠΟΕΛ;

Η απόφαση του Σά Πίντο να αφήσει τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις, ανάγκασε τους πάντες να στρέψουν την προσοχή τους στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η κίνηση, που έρχεται σε περίοδο αστάθειας, ειδικά στο κέντρο του παιχνιδιού - με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με την Ανόρθωση, έχει προκαλέσει σύγχυση και έντονες συζητήσεις. Η απουσία του έμπειρου Γκανέζου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδειχθεί καταλυτικός για την ομάδα, είναι έντονα αισθητή, ειδικά όταν συνυπολογίσει κανείς την κάμψη στην απόδοση άλλων μέσων.

Η μη ενεργοποίηση του Σαρφό γεννά ερωτήματα για τα κριτήρια που διέπουν τις αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας. Πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ένας τόσο ποιοτικός παίκτης να μένει εκτός ενδεκάδας σε τόσο κρίσιμη φάση. Αν και οι λόγοι πίσω από την επιλογή αυτή μπορεί να μην είναι άμεσα κατανοητοί από το κοινό, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και θέματα τακτικής. Παρ' όλα αυτά, το μέλλον θα δείξει αν οι επιλογές που έγιναν ήταν οι σωστές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-11T15:41:02+02:00
Go to Top