Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τα δεδομένα: Πάφος Fc-Oμόνοια και ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Με επιφύλαξη λόγω συνεχόμενων ανατροπών με τον κορωνοιό αναμένουμε τους δύο αγώνες της Τετάρτης του πρωταθλήματος CYTA. Πάφος Fc - Ομόνοια και ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ. Οριακή η κατάσταση σε Πάφο και ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΦΟΣ FC - ΟΜΟΝΟΙΑ

Τρία κρούσματα κορωνοιού, που αφορούν παίκτες ανακοίνωσε βράδυ Τρίτης η Πάφος FC. Στο σύνολο είναι τέσσερα αλλά δεν έχει διευκρινιστεί από τα σημερινά, κατά πόσον και αυτά όπως το πρώτο, αφορούν παίκτες καταλόγου Α. 
Γνωστοποιήθηκε ότι θα γίνει και την Τετάρτη πριν από τον αγώνα έλεγχος. Μία ομάδα μπορεί να υποβάλει αίτημα αναβολής αν έχει 4 κρούσματα καταλόγου Α στις τελευταίες επτά ημέρες πριν τον αγώνα. 

Η Πάφος βρίσκεται στην 5η θέση με 21αν βαθμούς έναν περισσότερο από την Ομόνοια που είναι 7η. Η ομάδα του Μίλανιτς προέρχεται από το σημαντικό διπλό επί της ΑΕΚ στην Αρένα. Θα απουσιάσουν οι Σεμέδο, Πάνιτς, Μπεριγκό και οι ποδοσφαιριστές με κορωνοιό 

Με αρκετές απουσίες και η Ομόνοια στην Πάφο σε έναν αγώνα στον οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Εκτός οι Σέχου, Μποτεάκ, Ουζόχο, Μπασιρού, Λανγκ, Κούσουλος, Γιούστε και ο ποδοσφαιριστής με κορωνοιό. Οι πράσινοι προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. 

ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ
Αν και ΠΑΕΕΚ - ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κυρίως λόγω της πανδημίας, το παιχνίδι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα διεξαχθεί, έστω κι αν οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε οριακή κατάσταση, ως προς τυχόν υποβολή αιτήματος αναβολής. 

Διψήφιο αριθμό κρουσμάτων έχει το ΑΠΟΕΛ, με 4 σε ποδοσφαιριστές του καταλόγου Α' και 7 του καταλόγου Β'. Ας σημειωθεί ότι αμφίβολη έχει καταστεί η διεξαγωγή και των ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής: ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και ΑΕΚ-Απόλλων 

Θα απουσιάσουν από το ΑΠΟΕΛ οι τιμωρημένοι Σατσιάς, Θεοδώρου, Εντονγκαλά, Σαμπάλα και Νατέλ και όσοι νοσούν με κορωνοιό. 

Δύσκολη η κατάσταση και στην ΠΑΕΕΚ, η οποία θα παραταχθεί στον αγώνα με 14 ποδοσφαιριστές, αφού έχει 4 με κορωνοιό, 3 τιμωρημένους άλλους 3 τραυματίες ενώ αποχώρησαν ακόμη 2.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-01-05T04:59:16+02:00
Go to Top