Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και η ενίσχυση»

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, για την πανδημία με τον κορωνοϊό που ταλαιπωρεί το κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο και για τα θέματα ενίσχυσης.

Για κορωνοϊό που ταλαιπωρεί τις ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου: «Πρέπει και οι παίκτες, τα μέλη του τιμ μιας ομάδας να προφυλάσσουν όσο το δυνατόν τον εαυτό τους για να μην εξελιχθούν όπως σε άλλες ομάδες τα πράγματα πολύ σοβαρά. Εμείς παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, είναι χιλιοειπωμένο στους παίκτες να περιορίζουν τις μετακινήσεις τους και τις μεγάλες παρέες για να ξεπεράσουμε ανώδυνα αυτή την περίοδο που επηρέασε όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλο τον κόσμο… Νομίζω πως ο καθένας είναι πόσο σοβαρά παίρνει το θέμα. Είναι θέμα ωριμότητας του καθενός. Εκτός από πρόβλημα στην ομάδα πρέπει ο καθένας να ξέρει ότι μπορεί να δημιουργήσει και στη δική του υγεία. Κάποιοι παίκτες που έχουν περάσει χωρίς συμπτώματα, όμως άλλοι είχαν διάρκεια, έχουμε δει παραδείγματα».

Για το αίτημα του ΑΠΟΕΛ: «Όποια απόφαση πάρει η ΚΟΠ πρέπει να το δεχθούμε. Όπως διεξάγεται αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι επί ίσοις όροις με τις ομάδες να ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό. Είναι κάτι που θα δυσκολέψει το έργο όλων μας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να τους συμπαρασταθούμε. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι στην ΚΟΠ για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, δεν γνώριζε κανένας πως θα εξελισσόταν αυτή η κατάσταση και αντιλαμβάνεται ο καθένας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τα παιχνίδια που αναβάλλονται».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Ομάδες όπως η Ομόνοια διαθέτουν πληρέστατο ρόστερ και παίκτες αξίας. Άρα η Ομόνοια δεν μπορεί να στέκεται σε απουσίες. Κάποιες φορές ήταν και καλύτερη στο γήπεδο με απουσίες. Και εμείς έχουμε τις δικές μας απουσίες, όμως κάθε παιχνίδι έτσι και αυτό θα το παλέψουμε για βαθμούς»

Για την προσπάθεια παραμονής: «Είμασταν από τα φαβορί για υποβιβασμό. Η ομάδα μου δικαιούταν περισσότερους βαθμούς και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και ο κόσμος. Έχουμε ένα γύρο μπροστά μας για να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζεται η ομάδα για να εκπληρώσει τον στόχο της. Έχουμε τις πιθανότητές μας, είναι 5-6 ομάδες που θα προσπαθήσουν όταν αποφύγουν τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στη Β’ Κατηγορία, να παλέψουν για την παραμονή. Η ομάδα μου έχει τις δυνατότητας να παραμείνει στην κατηγορία, φτάνει να κρατήσει την απόδοση που είχε σε αρκετά παιχνίδια».

Για τις μετεγγραφές: «Είναι δύσκολο να έρθουν παίκτες, το βιώσαμε το καλοκαίρι. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πιο δύσκολο αυτή την περίοδο. Πολλοί παίκτες που έχουν προταθεί σε εμάς δεν έχουν αγωνιστεί από τον Μάρτιο, άρα είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες έτοιμους. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε όλες τις προτάσεις που έρχονται στην ομάδα, κοιτάζουμε και εμείς σε κάποιες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω και τις τέσσερις μετεγγραφές, όμως δεν γνωρίζουμε εάν θα βρούμε αυτούς τους παίκτες και από οικονομικής άποψης και από αγωνιστικής. Έχουμε κενές θέσεις, δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσουν παίκτες».

Για τα αγωνιστικά: «Θα απουσιάσουν οι Μαλεκκίδης και Χρίστου λόγω καρτών και ο τραυματίας ο Χατζηβασίλης».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T09:25:08+02:00
Go to Top