Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, το πρωτόκολλο και η διαβάθμιση

Ο εκ των αντιπρόεδρων της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της ΑΕΛ Φώτης Φωτηίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
Για την απόφαση για να γίνει αποδεκτό το αίτημα του ΑΠΟΕΛ;
«Ήταν το κύριο θέμα η αναβολή του αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και η απόφαση της Εκτελεστικής μετά και από παρέμβαση του προέδρου της ΑΕΛ, έγινε αποδεκτό το αίτημα του ΑΠΟΕΛ. Ήταν καθοριστική η παρέμβαση του κ. Σοφοκλέους και προς εμένα και προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Και την προηγούμενη φορά η ΑΕΛ ήταν υπέρ να αναβληθούν οι αγώνες του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας, τότε δεν πέρασε αλλά αυτή την φορά πάμε σε αναβολή».
Έγινε ψηφοφορία ια να παρθεί η απόφαση; «Δεν είναι θέμα ψήφου, οι παρόντες συζήτησαν και τοποθετήθηκαν και η απόφαση πάρθηκε μέσω των διαδικασιών της Εκτελεστικής Επιτροπής».
Υπήρχαν αρνητικές απόψεις; «Δεν υπήρχαν αρνητικές απόψεις αυτή την φορά. Όπως ήταν τα πράγματα δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Πάντα θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις αλλά στο τραπέζι συζητιούνται όλα και παίρνονται αποφάσεις».
Ο εκπρόσωπος της Ομόνοιας έδωσε το παρόν του; «Όχι δεν ήταν».
Πως σκέφτεται η ΚΟΠ να χειριστεί το θέμα με τις πολλές αναβολές αγώνων; «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα και το ποδόσφαιρο. Η αναβολή του EURO U17 θα βοηθήσει την ομοσπονδία να προγραμματιστεί καλύτερα και να μην πιέσουμε τις ομάδες. Νομίζω ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα έχει συνάντηση με τα σωματεία και θα τους ζητήσει να τοποθετηθούν. Κάποια σωματεία μπορούν να έχουν πιο μικρά συμβόλαια σε διάρκεια και θα καταθέσουν απόψεις για να παρθούν αποφάσεις».
Πότε θα γίνει συνάντηση; «Αύριο ή αρχές τις επόμενης εβδομάδα».
«Όχι δεν συζητήσαμε κάτι γι’ αυτό το θέμα. Για το φετινό πρωτάθλημα υπάρχει απόφαση ότι θα διαβαθμιστούν τέσσερις ομάδες. Στην Γενική Συνέλευση εναπόκειται αν θα γίνουν κάποιες αλλαγές».
Θα γίνουν τροποποιήσεις στο πρωτόκολλο όπως να αλλάξει ο ελάχιστος αριθμός κρουσμάτων σε μια εβδομάδα σε μια ομάδα για να αναβάλλεται παιχνίδια; «Οπωσδήποτε θα γίνουν τροποποιήσεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θα χρειάζεται να απαντούμε σε επιστολές ομάδες και πρέπει να γίνουν αλλαγές σε κάποια σημεία. Πρέπει να αλλάξει ο αριθμός των κρουσμάτων».
Υπάρχουν ομάδες που ζήτησαν να είναι πιο σύντομη η περίοδος της καραντίνας των παικτών; «Κάποιες ομάδες το ζητούν και θα το δει ο επικεφαλής της επιδημιολογικής ομάδας».
Για το VAR: «Η ΚΟΠ επένδυσε ένα μεγάλο ποσό για το VAR και όλοι περιμένουν αποτελέσματα. Αποφασίσαμε να γίνεται και ενημέρωση με ανάλυση των φάσεων από τον κ. Κουκουλάκη».
Από την ΑΕΛ είστε ευχαριστημένοι: «Είμαστε ευχαριστημένοι, πιστεύουμε στην ομάδα, ο Κέρκεζ κάνει καλή δουλειά, ο πρόεδρο είναι κοντά και θα είμαστε εκεί, θα το παλέψουμε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-17T13:09:40+02:00
Go to Top