Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Το αντίο του Μιλόγεβιτς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Το αντίο του Μιλόγεβιτς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Το αντίο του Μιλόγεβιτς στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Στην ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ με, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής αποθεώνει τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων, δίχως ωστόσο να δίνει εξήγηση για τους λόγους που απέρριψε την πρόταση που δέχτηκε για ανανέωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, για την μεταξύ μας συνεργασία. Είμαι περήφανος που εργάστηκα, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και με κόσμο που μας ακολουθούσε σε κάθε γήπεδο της Κύπρου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη από προκλήσεις.

Θεωρώ ότι τόσο εγώ με τους συνεργάτες μου όσο και οι ποδοσφαιριστές μου, έδωσαν τα πάντα για να κάνουν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, περήφανο. Μπορεί να μην ανταποδώσαμε, με έναν τίτλο όμως να είναι βέβαιοι ότι δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε και να παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, προσπαθώντας να βρούμε, την κάθε δυνατή λύση.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ομάδας. Ευχαριστώ και τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους μοιραστήκαμε και στιγμές χαράς και στιγμές λύπης λειτουργώντας πάντα ως μια οικογένεια.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Τους ανταποδίδω τον σεβασμό και τους εύχομαι τα καλύτερα, για τα επόμενα χρόνια».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-05-24T16:35:34+02:00
Go to Top