Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει την ανοδική πορεία»

Στον Super Sport fm 104.0 και τον Άλκη Μπότσο, μίλησε ο παλαίμαχος άσσος του ΑΠΟΕΛ, Πετράκης Χατζηθωμάς.

Για το χθεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση: «Το παιχνίδι δεν ήταν εντυπωσιακό θα έλεγα ότι ήταν μέτριο παιχνίδι χωρίς σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, οι προπονητές δεν έστησαν τις ομάδες τους λέγοντάς τους μείνετε πίσω να μην χάσουμε αλλά από μόνοι τους οι παίκτες ίσως γνωρίζοντας τον αντίπαλο, είχαν στο μυαλό τους να μην χάσουν και πιστεύω αυτό έγινε και χθες γι’ αυτό δεν είδαμε σπουδαίες φάσεις εκτός από κάποιες μεμονωμένες όπως το σουτ του Εφραίμ, εκεί έδειξε και τις ικανότητες του ο Λόρια όπως και το δοκάρι της Ανόρθωσης με τον Ελουντού. Δεν είδαμε κάτι άλλο αξιόλογο, αλλά είδα το πάθος και στις δύο ομάδες φάνηκε ότι ήθελαν να νικήσουν αλλά λες και ήταν φτιαγμένες για να μην χάσουν».

Πως βλέπετε το ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα: «Η αλήθεια πιστεύω ότι άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη, βλέπω παίκτες να ανεβαίνουν αγωνιστικά και ψυχολογικά πιστεύω γίνεται καλή δουλειά με το υφιστάμενο ρόστερ. Βλέπω την ομάδα να ανεβαίνει».

Για το αν γίνεται σιγά σιγά ομάδα του προπονητή: «Φαίνεται ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας όπως ο Ζαχίντ που πλέον τον βλέπεις και χαίρεσαι αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές, δεν είναι ότι τώρα έμαθαν ποδόσφαιρο αλλά είναι θέμα ψυχολογίας και αυτό το πιστώνω στον Σάββα Πουρσαϊτίδη».

Για το μέλλον της ομάδας: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι εκεί που πρέπει στο θέμα της φυσικής κατάστασης, τα πράγματα δεν είναι εύκολα κάθε τρεις μέρες αγώνα και ντέρμπι μαζεμένα αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία γιατί μόνο με το κύπελλο βγαίνει Ευρώπη αλλά στόχος είναι και η εξάδα. Η αγωνιστική άνοδος φέρνει ηρεμία θέλω να πιστεύω ότι ναι βοηθάει αλλά είναι και θέμα της διοίκησης πως θα τα χειριστούν όλα και το οικονομικό αλλά πιστεύω θα βρουν τις λύσεις».

 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-25T10:35:43+02:00
Go to Top