Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Το «αχ» από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και το σάστισμα του Γουίλσον

Το «αχ» από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και το σάστισμα του Γουίλσον

Το «αχ» από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και το σάστισμα του Γουίλσον

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που απέσπασε ο Γουίλσον, ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Ντονγκαλά στο ματς κόντρα στην Πάφο, με τον Σα Πίντο να τον υπολογίζει και στα ερχόμενα παιχνίδια για την κορυφή της επίθεσης κι όχι για τα άκρα.

Την ώρα που ο ΑΠΟΕΛ, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το προβάδισμα με αντίπαλο την Πάφο και ο Σα Πίντο, έπαιρνε την απόφαση για να προχωρήσει στην τρίτη αλλαγή στο ματς, ακούστηκε ένα παρατεταμένο «αχ» από τη δυτική κυρίως κερκίδα των φίλων της ομάδας.

Αρχικά, δεν ήταν λίγοι που απόρησαν και έψαχναν την αιτία που έφερε την εν λόγω αντίδραση. Γρήγορα κατάλαβαν, ασφαλώς, πως εστιαζόταν στο νεύμα του Πορτογάλου προπονητή στον Γουίλσον Εντουάρντο για να έλθει στον πάγκο και να μπει άμεσα στο ματς.

Ο 34χρονος παίκτης, αρχικά σάστισε με την αντίδραση μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ ωστόσο, γρήγορα έβγαλε τις φόρμες, άκουσε με προσοχή τις εντολές του κόουτς και μπήκε με πάθος στο 68ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον σκόρερ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά.

Ο Γουίλσον είναι εκ των παικτών που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και δεν προσέφερε τις προσδοκώμενες λύσεις και γι’ αυτό προέκυψε η συγκεκριμένη αντίδραση. Ο Πορτογάλος, κλήθηκε να παίξει στο δεξιό άκρο της επίθεσης και η αλήθεια είναι πως άλλη μία φορά κινήθηκε στη μετριότητα.

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα άκρα αφού ούτε τη σπιρτάδα έχει ούτε μαρκάρει αποτελεσματικά. Ενδεχομένως, ο Γουίλσον να φανεί πολύτιμος παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, μία θέση που ελάχιστες φορές αγωνίστηκε στην καριέρα του.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-05T13:01:37+02:00
Go to Top