Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Το λάθος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και το σφάλμα του Σα Πίντο

Το λάθος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και το σφάλμα του Σα Πίντο

Η ζωή σε μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν διαφέρει και πολύ από την συμβίωση ενός ζευγαριού. Όταν κλείσει η πόρτα του σπιτιού κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω της, εκτός απ’ όσους βρίσκονται μέσα. Μία άγνωστη… οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αν πιστέψουμε τον Πορτογάλο (και δεν έχουμε λόγο να μην το κάνουμε), ζήτησε προ δύο μηνών από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να του ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με το μέλλον του, όμως δεν πήρε καμία απάντηση! Και αφού άκουσε τον Νίκο Κουγιάλη, να ισχυρίζεται ραδιοφωνικά πως «ο προπονητής δεν επιθυμεί να μπούμε σε εντατικές κουβέντες, διότι προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος», ο εκρηκτικός Πορτογάλος ενήργησε όπως συνηθίζει. Παρορμητικά, αγνοώντας τις συνέπειες των πράξεων του. Διέψευσε δημόσια τον αντιπρόεδρο της εταιρείας και έριξε λάδι στη φωτιά, μερικά λεπτά μετά την ήττα (πισωγύρισμα) από την Ανόρθωση.

Ένα εσωτερικό θέμα του ΑΠΟΕΛ εξελίχθηκε σε δημόσια αντιπαράθεση και στην προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, η ζυγαριά μένει στη μέση. Λάθος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, εφόσον ευσταθούν οι αναφορές του Σα Πίντο για αναπάντητη επιστολή και τοποθετήσεις εκτός πραγματικότητας. Σφάλμα από τον Πορτογάλο, ο οποίος επέλεξε να βγάλει «μαχαίρια» στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, βάζοντας ο ίδιος τροχοπέδη στην προσπάθειά επίτευξης του στόχου της ομάδας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-09T20:06:00+02:00
Go to Top