Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Το ντέρμπι συνεχίστηκε σήμερα: Το χρονικό της αντιπαράθεσης ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας

Η Ομόνοια δηλώνει ότι θυματοποιήθηκε σε αυτήν την υπόθεση, κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού την ΚΟΠ και για μεροληπτική απόφαση και ζητά από την Ομοσπονδία να εφαρμόσει την προκήρυξη, υπονοώντας ότι την ευθύνη για την μη ολοκλήρωση του αγώνα είχε η γηπεδούχος ομάδα και δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα έπρεπε να κατακυρωθεί υπέρ της με 3-0. 

Ανδρέας Δημητρίου: 
"Με τους χειρισμούς της στο συγκεκριμένο ζήτημα η ΚΟΠ μας έκανε να νιώθουμε πως δεν λειτουργούσε ως ομοσπονδία, δηλαδή ως η διοργανώτρια αρχή που φροντίζει για τον ίσο και δίκαιο ανταγωνισμό, αλλά αντίθετα μας δημιουργούσε την εντύπωση ότι ήθελε να προκαλέσει προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να απλώσει χέρι βοηθείας σε άλλη ομάδα ή άλλες ομάδες." 

Όπως εγκύρως πληροφορείται ο Αντ1 η Ομόνοια κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό έγινε εκπρόθεσμα αφού αυτή υποβλήθηκε σήμερα. Το ΑΠΟΕΛ πάντως ζήτησε με ανάρτησή του επίσημη ενημέρωση αν υποβλήθηκε ένσταση, προφανώς από την ίδια την Ομόνοια, ενδεχομένως και από την Ομοσπονδία.

Το ΑΠΟΕΛ δεν αποδέχεται ότι ευνοήθηκε από την απόφαση της ΚΟΠ. Για ημερομηνίες που προτάθηκαν σε μεταγενέστερο στάδιο από την Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας τότε, για δεν θα ήταν με ίσους όρους τόσο μακριά από την ημέρα που άρχισε το ντέρμπι. 

Νεκτάριος Πετεβίνος: 
"Δεν έχουμε αντιληφθεί σε ποιο σημείο δεν υπάρχει δικαιοσύνη για την Ομόνοια και υπάρχει για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι γιατί δεν θα παν διακοπές οι παίκτες της; Γιατί ούτε οι δικοί μας θα πάνε διακοπές. Η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στην Κύπρο; Εμείς πέρσι δώσαμε οκτώ αγώνες σε 27 μέρες". 

Aπό πλευράς ΚΟΠ αυτό που προκύπτει μέσα από τις πληροφορίες μας, είναι ότι δόθηκε η όσον το δυνατόν πιο ανώδυνη λύση και πως για άλλες προτάσεις που συζητήθηκαν, τα προβλήματα ήταν μεγαλύτερα και οι αντιδράσεις περισσότερες και από άλλες ομάδες, που επηρεάζονταν. 

Ο ΠΑΣΠ εξέφρασε έντονη ανησυχία αφού οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στις 26 Δεκεμβρίου, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι η μοναδική που οι αθλητές έχουν άδεια, έτσι απέστειλε στην ΚΟΠ επιστολή ώστε να βρεθεί εναλλακτική ημερομηνία. 
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής με τις αλλαγές έχει ως εξής: 

Δευτέρα, 03.01.2022 
17:00 ΕΘΝΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ 
19:00 ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ 

Τρίτη, 04.01.2022 
17:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 
19:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΡΗΣ 

Tετάρτη, 05.01.2022 
17:00 ΠΑΦΟΣ FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 
19:00 ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-13T00:00:00+02:00
Go to Top