Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Τρία εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος – ΑΠΟΕΛ

Τρία εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στο Πάφος – ΑΠΟΕΛ

Εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το Σάββατο, μετά το πέρας του αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ, στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών, εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου, ενώ αναζητούνται άλλα πέντε πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ U19-ΑΠΟΕΛ U19 για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα U19.

Ο κ. Νικολάου εξέφρασε την λύπη του για τα επεισόδια σε αγώνα νεαρών ποδοσφαιριστών και χαρακτήρισε το συμβάν πρωτοφανές.

«Ήδη εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 31, 31 και 16 ετών, κατοίκων Πάφου και αναζητούνται ακόμη πέντε πρόσωπα», είπε. « Οι εξετάσεις συνεχίζονται προκειμένου να εξασφαλιστούν και τα στοιχεία των υπόλοιπων εμπλεκομένων».

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο προπονητή της Πάφος FC. Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 37χρονος υπέστη θλάση αυχένα και κάκωση κεφαλής.

Για τα πρωτοφανή συμβάντα εξέδωσε ανακοίνωση της διοίκηση της Πάφος FC, στην οποία αφού καταδικάζονται τα έκτροπα, προαναγγέλλεται ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει για τον εντοπισμό και σύλληψη των ενεχομένων.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-11-22T09:55:58+02:00
Go to Top