Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Τρεις «φάκελοι» στο τραπέζι του ΑΠΟΕΛ

Τρεις «φάκελοι» στο τραπέζι του ΑΠΟΕΛ

Τρεις «φάκελοι» στο τραπέζι του ΑΠΟΕΛ

Το οικονομικό ήταν και παραμένει το μεγάλο μέτωπο και, μέσα σε αυτό, το κεφάλαιο επενδυτής περνά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Από πλευράς Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, δεν παρουσιάζεται ως φημολογία, αλλά ως υπαρκτή διαδικασία: η συμβουλευτική επιτροπή εξετάζει τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ενδιαφερομένων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σήμερα κάτι που να μπορεί να ανακοινωθεί ως γεγονός. Το ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται επί της παρούσης θεωρητικό, πλην όμως σημαντικό, διότι δείχνει πως το πρότζεκτ ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται στο ραντάρ ανθρώπων που εξετάζουν πιθανή εμπλοκή.

Οι επόμενες δύο έως τρεις εβδομάδες θεωρούνται κρίσιμες. Σε αυτό το διάστημα θα διαφανεί αν κάποια από τις τρεις επιλογές μπορεί να περάσει από τη διερεύνηση σε πρακτική βάση ή αν οι συζητήσεις θα παραμείνουν στο επίπεδο της αξιολόγησης. Γι’ αυτό και η Γενική Συνέλευση δεν έχει οριστεί, παρότι είχε προαναγγελθεί για τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Η διοίκηση θέλει πρώτα να δει αν προκύπτει πιο συγκεκριμένο πλαίσιο, ώστε η συνέλευση να μη γίνει με ανοιχτές υποθέσεις στον αέρα, αλλά με καθαρότερη κατεύθυνση προς τους μετόχους και τον κόσμο.

Παράλληλα, η πίεση των εκκρεμοτήτων παραμένει καθημερινή και ασφυκτική. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα ταυτόχρονα, γι’ αυτό και κάθε διαθέσιμο ποσό κατευθύνεται σε υποθέσεις άμεσης προτεραιότητας. Τα 476.000 ευρώ της πλατφόρμας, μαζί με άλλες 25.000 ευρώ μέσω επιταγών, δίνουν βαρυσήμαντες λύσεις. Αντιμετωπίζουνται κρίσιμες υποθέσεις, ανάμεσά τους και η πλήρης εξόφληση της εκκρεμότητας με τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2026-05-09T08:03:00+02:00
Go to Top