Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΤΩΡΑ – ΑΠΟΕΛ για Ομόνοια – “Ψέματα και ανακρίβειες με αποδείξεις πλέον”

Ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την καταγγελία της Ομόνοιας. 

Σήμερα έχουμε ζητήσει και μας έχει κοινοποιηθεί από την ΚΟΠ, το αποτέλεσμα της έρευνας που αφορούσε στην καταγγελία της Ομόνοιας. Το αποτέλεσμα της έρευνας που έχει εκδοθεί από τις 21/12 και για λόγους που δεν κατανοούμε παρέμεινε στα συρτάρια της Ομοσπονδίας, χωρίς να τύχουμε μέχρι σήμερα καμίας ενημέρωσης, αποδεικνύει τελικά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η καταγγελία της Ομόνοιας ήταν όντως, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, γεμάτη από ψέματα και ανακρίβειες. Αποδεικνύεται επίσης ότι για ακόμη μια φορά η διοίκηση της Ομόνοιας προχώρησε σε καταγγελία χωρίς καμία απόδειξη με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Και αποτέλεσμα της καταγγελίας, ήταν η πλήρης διάψευση της.

Ο κ. Παπασταύρου που ευκολόπιστα υιοθέτησε όσα του παρουσίασαν οι στενοί του συνεργάτες, το λιγότερο που οφείλει να πει είναι μια δημόσια συγνώμη. Γιατί προφανώς οι πληροφορίες του που προέρχονταν «από το ΑΠΟΕΛ» όπως με έπαρση ανέφερε σε δημόσια δήλωση του τελικά προήλθαν από την φαντασία όσων κάθονται δίπλα του, ήταν ψευδείς και θα ήταν καλύτερα ο ίδιος να χρεώσει την πλήρη αποτυχία της καταγγελίας, στους εσωτερικούς του συνεργάτες που τον έχουν εκθέσει στην κοινή γνώμη.

* Διερωτόμαστε αν η διοίκηση της Ομόνοιας έχει στην κατοχή της και το αποτέλεσμα της έρευνας του Υπουργείου Υγείας αλλά για δικούς της λόγους δεν το κοινοποιεί.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-06T00:14:43+02:00
Go to Top