Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Φαβορί η Ομόνοια με ΑΠΟΕΛ, ικανή για πρωτάθλημα!» (HXHTIKO)

Ο Νέναντ Στάροβλαχ έχρισε ως φαβορί την Ομόνοια για το ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ το προσεχές Σάββατο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, ΕΝΠ και Ομόνοια μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 και τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:
«Ήμουν Αμερική και Κίνα, όμως, ο κορωνοϊος μας επηρέασε όλους και τώρα είμαι σπίτι. Εδώ στην Κύπρο υπάρχει αντίδραση πρέπει να ακούμε διότι αυτό είναι επίκινδυνο, η κρίση είναι παντού και επηρεάζει όλο στον κόσμο. Είχα κορωνοϊό και πέρασε τώρα… είναι σημαντικό αυτό, ελπίζουμε να το περάσουμε αυτό μέχρι το καλοκαίρι. Η  Κύπρος ζει από τουρισμό, θα έχουμε πρόβλημα αν συνεχίστεί αυτή η κατάσταση».

Για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο;
«
Βλέπω ότι η Ομόνοια έδωσε ευκαιρία σε νέους  όπως είναι ο Λοίζου και άλλοι. Δεν πρέπει να φοβόμαστε, πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Θυμάμαι εγώ που έβαλα Αυγουστή πριν από χρόνια και ήταν 20 χρονών. Δεν ξέρω γιατί φοβούνται πρέπει να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες. Ήρθα Κύπρο το 1995, πέρασα από Απόλλωνα και Ομόνοια και ΕΝΠ, συνολικά 17χρόνια. Η Κύπρος είναι η πατρίδα μου. Είμαι 35 χρόνια προπονητής, θα γράψω βίβλιο πως θα γίνεις παίκτης. Έχει ενδιαφέρον για όλους…. Παίκτες προπονητές, γονείς.

Για το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ;
«Η Ομόνοια είναι φαβορί, δεν θυμάμαι το ΑΠΟΕΛ από το 1995 να έχει χάσει τόσα ματς με 11 ήττες. Έκπληξη φέτος η Καρμιώτισσα, είναι πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα με πολλές εκπλήξεις, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Είναι κρίμα που παίζουμε χωρίς κόσμο. Ειλικρινά, νομίζω ότι έχει πιο καλή ομαδα η Ομόνοια, είναι φαβορί σε αυτό το ματς και μπορεί να κερδίσει ακόμη και το πρωταθλημα».

ΗΧΗΤΙΚΟ:


Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-17T12:40:05+02:00
Go to Top