Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ: «Αφού ήθελαν να πέσουν τέσσερις να έρθουν να δούμε ποιοί θα πέσουν»

Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ: «Αφού ήθελαν να πέσουν τέσσερις να έρθουν να δούμε ποιοί θα πέσουν»

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ», ο ισχυρός άνδρας του Ερμή Λούκας Φανιέρος, αναφέρθηκε στην… προτίμηση του να δει τον ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο γκρουπ, σχολίασε το αν νιώθει προδομένος από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ εξήγησε και γιατί τα έχει κυρίως με τον ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Λούκας Φανιέρος:

Για την δήλωση του για ΑΠΟΕΛ και για το αν… πατά στον λαιμό τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων: «Είπα την προτίμηση μου να έρθει στο δεύτερο γκρουπ ο ΑΠΟΕΛ, και ήρθε. Εγώ δεν πάτησα κανένα στον λαιμό, μόνοι τους πατήθηκαν. Πήγαμε να κάνουμε μια κουβέντα, γιατί οι δυνατοί πρέπει να βλέπουν και λίγο τους αδύνατους για να υπάρχει ισορροπία. Από τις μεγάλες ομάδες μόνο η ΑΕΛ και ΑΕΚ μας υποστήριξαν, και τις ευχαριστούμε, έστω και αν αποτύχαμε. Ήταν τεράστιας σημασίας να μην καταστραφούν τέσσερα σωματεία με την διαβάθμιση αλλά δύο. Στο παρών στάδιο τουλάχιστον, με την πανδημία. Τόσα και τόσα αλλάζουν λόγω της πανδημίας, ζήτησε ένα πράγμα η Νέα Σαλαμίνα, που μετά δεν το ακολούθησε όταν είδε ότι δεν γίνεται. Δεν ήθελε να ακολουθήσει τη δεύτερη ιδέα που ήταν να μην πάνε διαβάθμιση κάποιοι απευθείας, που ήταν το σωστό».

Για το αν νιώθει προδομένος: «Δεν νιώθω προδομένος γιατί δεν έδωσα σε κανέναν την ευκαιρία να με προδώσει. Απλά λέω, όταν συμφωνήσαμε κάτι και υπογράψαμε ένα χαρτί, και το στείλαμε στην Ομοσπονδία, ορισμένα Σωματεία μετά χαθήκανε. Δεν τήρησαν όσα συμφωνήσαμε. Είναι δικαίωμα του η ψήφος του καθενός. Και εμένα δικαίωμα μου να πώ ελάτε κάτω να δείτε τι γίνεται, αφού δεν ψηφίζετε για το καλό του ποδοσφαίρου. Αυτό δεν είναι κακία».

Και άλλοι ψήφισαν εναντίον, εσείς τα έχετε μόνο με ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μαζί μας όταν υπογράψαμε. Έδωσε υπόσχεση ότι θα μας ακολουθήσει. Για αυτό προχωρήσαμε τις ενέργειες, είχαμε μετρημένα τα «κουκιά» μας. Δεν ζητήσαμε κάτι χωρίς να έχουμε πλειοψηφία. Αν το ξέραμε εξ αρχής δεν θα το ζητούσαμε, αφού θα ξέραμε ότι θα χάσουμε. Δικαίωμα τους να αλλάξουν στάση, και αφού θέλουν να πέσουν τέσσερις ομάδες, να έρθουν κάτω τώρα και να δούμε ποιες είναι οι τέσσερις που θα πέσουν. Απλά τα πράγματα. Δεν έχω τίποτα με το ΑΠΟΕΛ, ούτε ο ΑΠΟΕΛ κάτι μαζί μας. Απλά ήταν λάθος χειρισμός για εμένα, γι’ αυτούς ήταν σωστός».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-24T11:42:04+02:00
Go to Top