Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Φανιέρος: «Ο ΑΠΟΕΛ το έκρινε, αρχικά ήταν μαζί μας. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

Φανιέρος: «Ο ΑΠΟΕΛ το έκρινε, αρχικά ήταν μαζί μας. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

Απογοητευμένος και νευριασμένος με την στάση που τήρησαν ορισμένες ομάδες στο Δ.Σ. της ΚΟΠ δήλωσε ο Λούκας Φανιέρος. Ο πρόεδρος του Ερμή μιλώντας στον Super Sport FM εξέφρασε την άποψη πως η καταψήφιση του αιτήματος για 14 ομάδες τη νέα σεζόν κρίθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όπως ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» άλλαξε στάση στην πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όποια ομάδα πάει Β΄ Kατηγορία είναι στα πρόθυρα καταστροφής. Ορισμένοι τους νοιάζει μόνο το σακούλι το δικό τους. Να υπάρχουν 5-6 ομάδες να παίρνουν τις διαφημίσεις και όλα τα λεφτά».

Είστε απογοητευμένος με την στάση κάποιον; «Ο ΑΠΟΕΛ ήταν μία ομάδα που ήταν μαζί μας. Μας έπεισε ότι θα μας στηρίξει αλλά στο τέλος πήρε μία άλλη απόφαση. Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, αλλά να ξέρουν όλοι ότι οι μικρές ομάδες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσουμε το καλοκαίρι κάποια πράγματα και θα τα πάρουμε στη Γενική Συνέλευση. Η ΑΕΚ και η ΑΕΛ κατάλαβαν το πρόβλημα πιο είναι. Υπάρχει και η πανδημία που ήταν χτυπημένος και ο ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ έκρινε αυτό το πράγμα. Η ζωή έχει το πάνω και το κάτω. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε την απόφασή του και μετά την άλλαξε. Αρχικά ήταν μαζί μας. Η Πάφος διάλεξε αυτό γιατί είχε παράπονα από την περασμένη χρονιά και τώρα να μείνουν κάτω να δουν πως είναι. Είμαστε και νευριασμένοι και απογοητευμένοι γιατί έχουν καταστρέψει ορισμένες ομάδες που θα παν διαβάθμιση μέσα στην πανδημία που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει αυτό».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητή στον Ερμή; «Μέσα σε μια ομάδα υπάρχουν προπονητές, πρόεδροι, φυσιοθεραπευτές, όμως εγώ διαφωνώ με το ένα άτομο να παίρνει αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε μία ομάδα. Ο προπονητής πρέπει να βάζει την άποψη του, την τακτική του και έχει το 95% να κάνει το κομμάτι που πρέπει. Το άλλο 5% πρέπει να το έχει ο βοηθός, η διοίκηση και οι αναλυτές. Τα οκτώ μάτια είναι καλύτερα από τα δυο μάτια. Αυτό πρέπει να εμπεδώσουμε στον Ερμή αυτή την ώρα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-09T10:56:54+02:00
Go to Top