Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Φετφατζίδης: «Δεν έχω τελειώσει, ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Φετφατζίδης: «Δεν έχω τελειώσει, ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Gazzetta.gr παραχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έστειλε το μήνυμα ότι δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Επίσης υπογράμμισε πως ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσει τίτλους και να αγωνίζεται στην Ευρώπη:

Πριν πεις το «ναι» στο ΑΠΟΕΛ, είχες άλλες προτάσεις; «Όχι, είχα μόνο από την Κύπρο μέχρι εκείνη τι στιγμή. Από τον Άρη θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρα κάπως τα πράγματα. Όταν εμφανίστηκε το ΑΠΟΕΛ, αποφάσισα να έρθω εδώ. Όλοι ξέρουμε ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, με τίτλους, κόσμο και πάντα την πίεση για να κάνει πρωταθλητισμό».

Ποιο είναι το επίπεδο στην ομάδα, σε μια φάση που το κυπριακό πρωτάθλημα γενικότερα δυναμώνει; «Η ομάδα διαθέτει ένα τρομερό προπονητικό κέντρο, οργανωτικά η ομάδα είναι πολύ καλή, έχεις αυτά που χρειάζεσαι. Μου θυμίζει Ολυμπιακό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη οργανωτικά. Τώρα υπάρχει και μια νέα δύναμη, ο Άρης Λεμεσού, ομάδα με πολλά χρήματα και στόχους. Το ΑΠΟΕΛ όμως είναι η μεγαλύτερη ομάδα, γνωρίζουν οι Έλληνες αυτήν την ομάδα και από τις πορείες στο Champions League».

Στόχος της ομάδας; «Ε, το πρωτάθλημα! Θα είμαστε εκεί και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Το πρωτάθλημα έχει εξελιχθεί πολύ, έρχονται καλοί παίκτες, με καλές καριέρες. Σε γενικές γραμμές κανένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας δεν είναι εύκολο. Αν δεν είναι Πακιστάν ή Ινδία, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι δυνατά. Πρέπει να είσαι σκληρός για να παίζεις σ’ αυτό το επίπεδο».

Είσαι μικρός ακόμη, μόλις στα 32 αλλά έχει αρχίσει να σκέφτεσαι το μετά; «Ναι, μου αρέσει πάρα πολύ να γίνω προπονητής. Και πιστεύω ότι μπορώ να πάω καλά. Έχω δει πέντε πράγματα, θεωρώ ότι γνωρίζω πολλά πράγματα ποδοσφαιρικά και νομίζω ότι μπορώ να δώσω πράγματα σε ομάδες και παίκτες».

Τι στόχους έχεις; «Ήρθα στο ΑΠΟΕΛ για να πάρω τίτλους. Είμαι εδώ για τα πρωταθλήματα και για να παίζω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα συμμετείχε στο Conference, προσπαθήσαμε να μπούμε ομίλους. Στα 32-33 μου να παίξεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δείχνεις ποιος είσαι. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι έχω τελειώσει, αλλά έτσι δίνεις τις απαντήσεις σου. Γουστάρεις μ’ αυτόν τον τρόπο! Αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα παίξουμε στα προκριματικά για το Champions League. Οπότε αυτοί είναι οι στόχοι μου. Πέρα από την Εθνική που δεν μπορεί να είναι στόχος πλέον, αυτό που θέλω είναι να παίζω με το ΑΠΟΕΛ και να πάρω πρωτάθλημα εδώ. Υπάρχει πίεση, δεν έχω τελειώσει. Δεν θα το πάω πέντε-έξι χρόνια, αλλά μια τριετία ακόμα την βλέπω».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-12-07T10:25:44+02:00
Go to Top