Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Φωτίου για γήπεδο ΑΠΟΕΛ: «Έρχεται Κύπρο για υπογραφές ο επενδυτής»

Φωτίου για γήπεδο ΑΠΟΕΛ: «Έρχεται Κύπρο για υπογραφές ο επενδυτής»

Τις υπογραφές ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον επενδυτή Ντίνο Ιορδάνους προανήγγειλε ο Χάρης Φωτίου. Μιλώντας στην εκπομπή «Goal Ν’ Roll» ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα του γηπέδου.

Για το θέμα του γηπέδου: «Αναμένεται από την Αμερική ο επενδυτής στην Κύπρο για άλλες δουλειές και με την ευκαιρία αυτή θα εξαγγέλλουμε τις επόμενες μέρες την ημερομηνία για τη συνέντευξη Τύπου και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε συμφωνημένοι, θα πέσουν οι υπογραφές και θα κάνουν την δημοσιογραφική διάσκεψη περί τα τέλη Μαρτίου. Δεν είναι ουρανοκατέβατος ο επενδυτής, είναι ΑΠΟΕΛίστας, αγαπά την ομάδα του και παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Ο επενδυτής πέραν από το γήπεδο δεν ενδιαφέρθηκε για την ομάδα; «Προς το παρόν θέλουμε να γίνει μια καθαρή πράξη. Είναι ένα όνειρο της διοίκησης το γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προεργασία. Είναι και δική του επιθυμία αυτή. Μετέπειτα αν θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα θα το δούμε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-03T22:20:28+02:00
Go to Top