Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Φ. Ερωτοκρίτου: «Μπράβο στον Πετρίδη, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί ποτέ»

Φ. Ερωτοκρίτου: «Μπράβο στον Πετρίδη, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί ποτέ»

Φ. Ερωτοκρίτου: «Μπράβο στον Πετρίδη, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί ποτέ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου για τα 97 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα το σωματείο.

Για τη γενέθλια μέρα του ΑΠΟΕΛ και τι σημαίνει για τον ίδιο: «Κάθε επέτειο για το ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ποσό μεγάλο ήταν, είναι και θα είναι. Το ΑΠΟΕΛ είναι με την στήριξη του κόσμου που έφτασε στα 97 χρόνια και με τις επιτυχίες που έκανε στην Ευρώπη, κάνοντας γνωστή την ομάδα σε όλη την Ευρώπη αν όχι στον κόσμο».

Για την επιτυχία του 2011-12: «Νιώθω περήφανος, τυχερός που ζούσαμε αυτό το πράγμα, ήταν κάτι που δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Ελπίζω στο μέλλον ξανά το ΑΠΟΕΛ και άλλες ομάδες να ζήσουν αυτό που ζήσαμε εμείς τότε. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι ομάδες έχουν αλλάξει από τότε και στην Κύπρο, έχουν έρθει νέες ομάδες στο προσκήνιο. Έλεγαν τότε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομαδούλα από την Κύπρο, που είναι η Κύπρος; Ελπίζω με καλή οργάνωση να επαναληφθεί αυτό που πετύχαμε, αλλά είναι αρκετά δύσκολο γιατί μεγάλωσαν οι ομάδες».

Αν υπάρχει επικοινωνία με τον Γιοβάνοβιτς: «Όχι συχνή επικοινωνία, αλλά όταν βρεθούμε θυμόμαστε τα πάντα».

Για τους επενδυτές: «Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή πρέπει να είσαι οικονομικά δυνατός, να έχεις παίκτες από το πάνω ράφι, αν θέλουν οι επενδυτές μπορούν να καταφέρουν πολλά».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Αν συγκρίνουμε από το πως άρχισε η φετινή χρονιά και το πως είμαστε τώρα, σίγουρα είδαμε βελτίωση. Υπάρχει αρκετός δρόμος, να συνεχίσει να βελτιώνεται και να είναι όπως πρέπει μέχρι το τέλος. Το ΑΠΟΕΛ βλέπει πάντα τους τίτλους. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το οικονομικό: «Ο κ. Πετρίδης μίλησε ανοιχτά για το οικονομικό, όπως τα κατάφερε μέχρι τώρα και μπράβο του ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκει λύσεις, γιατί το οικονομικό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Για τον προπονητή: «Φαίνεται ότι ο προπονητής μας είναι προπονητής της εξέδρας (γέλια)».

Για το σερί με τους τίτλους: «Έχουμε το πιο μεγάλο σερί με κατακτήσεις πρωταθλημάτων, οκτώ σερί, το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί ποτέ, δεν θα παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα, όμως φέτος έχω μια αισιοδοξία ότι θα το πάρουμε».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, πάντα ο κόσμος είναι εκεί, βλέπουμε και στα δύσκολα ότι στήριξαν την ομάδα, να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-08T10:38:24+02:00
Go to Top