Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Χένινγκ Μπεργκ: «Είμαι ευχαριστημένος, νόμιζα ότι υπήρχαν άλλα 20 λεπτά όταν έκανα τις αλλαγές»

Χένινγκ Μπεργκ: «Είμαι ευχαριστημένος, νόμιζα ότι υπήρχαν άλλα 20 λεπτά όταν έκανα τις αλλαγές»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την πρόκριση με σκορ 3-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Ο Νορβηγός τεχνικός σαφώς παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κα την πρόκριση, ενώ στην ερώτηση για τις πέντε αλλαγές στο 89' απάντησε πως δε κατάλαβε ότι πέρασε η ώρα και νόμιζε πως είχε ακόμη 20 λεπτά αγώνα.

Στη κάμερα της Cytavsion:

«Δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να παίξουμε γρήγορα, η ΕΝΠ ήταν αρκετά καλή και επιθετική στο α' ημίχρονο. Σημαντικό που καταφέραμε να σκοράρουμε τα δύο γκολ στο α' ημίχρονο και στη συνέχεια να πάρουμε τη νίκη».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα;

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κάθε περίοδος είναι σημαντική. Ξέρω πως ήμασταν όταν ήρθα. Είμαστε καλύτερη ομάδα τώρα, ήμασταν πολύ άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος, κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Στην διάσκεψη Τύπου:

Αρχικό σχόλιο:

«Το πιο σημαντικό είναι το καταφέραμε να προκριθούμε με νίκη και καλή απόδοση. Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα παιχνίδι με την ΕΝΠ. Βάζει αρκετή πίεση στην έδρα της. Αμυνθήκαμε καλά και βάλαμε τρία γκολ. Είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αρχή, όμως, μετά ελέγξαμε το ματς. Είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή. Είμαι χαρούμενος».

«Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Βλέπουμε που βρισκόμαστε τώρα. Ο τρόπος παιχνιδιού με αφήνει ικανοποιημένο. Υπήρχαν παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση και δεν τα κερδίσαμε όπως με Ομόνοια και Ανόρθωση. Ακολουθεί η ΑΕΛ ματς το οποίο περιμένουμε ανυπομονησία».

Σχόλιο για τις πέντε αλλαγές στο 89'.

«Για να είμαι ειλικρινής έχασα κάπως την αίσθηση του χρόνου. Ήθελα να κάνω πιο νωρίς και όταν αποφάσισα να το κάνω νόμιζα ότι υπήρχε περισσότερος χρόνος, γύρω στα 20 λεπτά. Έμειναν πέντε λεπτά μιλώντας με τον συνεργάτη μου. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους υπόλοιπους να διατηρήσουμε τον έλεγχο και να απορροφήσουμε την πίεση του αντιπάλου. Κάτι που δεν είμαστε τόσο καλοί τελευταία».

«Οι αλλαγές γίνονται για να βελτιώνεις κάποια πράγματα, για να είσαι καλύτερος και κάποιες φορές για να αλλάζεις τακτική... Ο Κάρολ ήταν καιρό έξω με τραυματισμό και τώρα επανήλθε, να βρει το επίπεδο του. Ο Μιραμόν προερχόμενος από τραυματισμό έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Τώρα παίρνει την ευκαιρία του. Ο Ζέρεμι γιατί είναι εκτός ο Άνχελ Γκαρσιά, ο Ρόμπι όταν απουσίασε πήρε την ευκαιρία του ο Ενρίκες».

«Γενικότερα ο ανταγωνισμός κάνει καλό... Ο Τσακόν έχει εξαιρετική απόδοση και γι' αυτό είναι δύσκολο. Λυπάμαι για αυτό για τον Γκάμα να πάρει την ευκαιρία αλλά αυτό έχει το ποδόσφαιρο. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός κάνει καλό στην ομάδα και εμείς διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-01-29T21:04:00+02:00
Go to Top