Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Ψάχτηκε για Μπακάκη ο ΑΠΟΕΛ – Επιστρέφουν για να φύγουν Ντέλετιτς και Αλμπάνης»

«Ψάχτηκε για Μπακάκη ο ΑΠΟΕΛ – Επιστρέφουν για να φύγουν Ντέλετιτς και Αλμπάνης»

«Ψάχτηκε για Μπακάκη ο ΑΠΟΕΛ – Επιστρέφουν για να φύγουν Ντέλετιτς και Αλμπάνης»

Μαζί με την ενίσχυση στο ρόστερ της, η ΑΕΚ Αθηνών προχωρά και στο ξεσκαρτάρισμά του, προκειμένου να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της. Οι στόχοι για την ενίσχυσή της είναι μίνιμουμ δύο κεντρικοί αμυντικοί, δύο κεντρικοί μέσοι, ένας φορ περιοχής και ένας ακραίος επιθετικός. Φυσικά μαζί με τις προσθήκες υπάρχουν και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ. Ήδη ο Σβάρνας έχει δοθεί δανεικός στη Ράκοβ και ο Σιμόες έχει υπογράψει στη Φαμαλικάο, ως ελεύθερος. Παρελθόν θεωρείται και ο Εβγέν Σάκχοφ το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

H ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr καταγράφει τους παίκτες του ρόστερ που είναι στην πόρτα της εξόδου και έχουν λίγες έως μηδαμινές πιθανότητες να μείνουν στην ΑΕΚ τη νέα χρονιά. Σε αυτήν υπάρχει έντονο κυπριακό… χρώμα, αφού εμπλέκονται ο ΑΠΟΕΛ, ο πρώην Ανορθωσιάτης Ντέλετιτς και ο πρώην Απολλωνίστας Αλμπάνης.

«Μέσα στη λίστα βρλσκεται ο παροπλισμένος εδώ και έναν χρόνο, Μιχάλης Μπακάκης. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός είχε ενδιαφέρον από Κύπρο (ο ΑΠΟΕΛ ψάχτηκε κυρίως), αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Δύσκολα θα καταφέρει να βρει ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο, ειδικότερα λόγω της αγωνιστικής απραξίας του»», σημειώνει το ρεπορτάζ και τοποθετεί τους Ντέλετιτς και Αλμπάνη στην κατηγορία των παικτών που «επιστρέφουν για να φύγουν».

Ο Ντέλετιτς γύρισε από την Ανόρθωση και θα μείνει ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο πρωταθλητής Κύπρου, Χρήστος Αλμπάνης, επιστρέφει για να φύγει και πιθανός προορισμός και γι’ αυτόν είναι η Ράκοβ, όπου βρίσκεται ήδη ο Σβάρνας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-18T17:50:41+02:00
Go to Top