Όλα διαφορετικά με “Πούρσα”

Με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον Αρχάγγελο η ομάδα μας μπήκε σε πιο επαγγελματικά πλαίσια. Πλέον ο προπονητής μας δουλεύει όχι μόνο για το παρών αλλά και το μέλλον. Μέχρι στιγμής υπο τις οδηγίες του έχει αποκτηθεί ο Πάολο Βινίσιους και αυτή την εβδομάδα εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ. Στην θέση αυτή ο Ελλαδίτης τεχνικός είχε και την επιλογή του Αγκίρε από τον Απόλλωνα, ο οποίος προτάθηκε στον προπονητή μας.

Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από κάποια αγωνιστική απραξία, αφού ήταν τραυματίας. Ο προπονητής μας μιλώντας με τον ποδοσφαιριστή για να τον φέρει στον Αρχάγγελο του πρότεινε να έρθει μέχρι το καλοκαίρι και να συμπληρώσει ένα αριθμό συμμετοχών τότε να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του και την νέα σεζόν. Ο αρνήθηκε αυτό τον όρο και κάπου εκεί τελείωσε η όλη ιστορία μαζί του, με αποτέλεσμα να στραφεί σε άλλες λύσεις. Αυτό δείχνει το πως θέλει να δουλεύει ο Σάββας, ο οποίος δεν θέλει να δίνει μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες οι οποιοι δεν θα μπορούν να προσφέρουν στα σίγουρα και στην τελική θα αναγκαζόμαστε και πάλι να δίνουμε αποζημιώσεις.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την μέχρι στιγμής παρουσία του “Πούρσα” και είμαστε πεποισμένοι ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη και υπό τις οδηγίες του η ομάδα μας θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει.