Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Έσπασε τα μούτρα του και περιμένει Ομόνοια για να βγει Ευρώπη ο Άρης

Η κάκιστη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στα Playoff τον έχει φέρει, από διεκδικητή του τίτλου, σε κίνδυνο ακόμη και για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Μετά από 9 αγωνιστικές στη β΄ φάση του πρωταθλήματος για τον α΄ όμιλο ο Άρης Λεμεσού πέτυχε μονάχα μία νίκη, αυτή κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Δεν είχε ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή, κάτι που τον έριξε από τα ψηλά στρώματα του πίνακα στην 4η θέση και να εξαρτάται, πλέον, από άλλους εάν θα μπορέσει για τρίτη συνεχή χρονιά να βγει στην Ευρώπη.

Ούτε και χθες στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC κατάφερε να κερδίσει, αν και πήρε προβάδισμα στο σκορ, έτσι, το σκηνικό τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση για εκπλήρωση στόχου.

Πλέον, ο Άρης αυτό που περιμένει είναι να κερδίσει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, εκτός έδρας με την Ανόρθωση, να τερματίσει στην 4η θέση και η Ομόνοια να κατακτήσει το Κύπελλο.

«Δεν χάθηκε σήμερα (σ.σ χθες) η Ευρώπη, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλα ήταν κομβικής σημασίας, όμως χάσαμε βαθμούς από τις μικρές ομάδες όταν παίζαμε στην Ευρώπη. Σε έναν βαθμό είναι κατανοητό. Δεν είναι δικαιολογία. Στα πλέι οφ, στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια θα έπρεπε να το κερδίσουμε. Και με την ΑΕΚ βάλαμε δύο γκολ, αλλά δεν πήραμε κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε την Ανόρθωση και θα περιμένουμε να πάρει το κύπελλο η Ομόνοια για να παίξουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη» δήλωσε χθες με το πέρας του αγώνα με την Πάφος FC ο προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος, φυσικά, έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες που ο Άρης από εκεί που ήταν μέσα στα… άλογα για την κούρσα του τίτλου, να είναι σε θέση κινδύνου να μείνει εκτός Ευρώπης.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-29T09:21:20+02:00
Go to Top