Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΕΚ Λάρνακας: Δεν κλείνουν μάτι…

Ζουν και αναπνέουν για το ματς του Σαββάτου (11/5, 19:00) οι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας, που θέλουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα που θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου.

Αυτή την μέρα την περιμένουν χρόνια. Αυτή την στιγμή την περιμένουν δεκαετίες. Οι φίλοι της ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για το βράδυ του Σαββάτου. Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για το ματς που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της.

Ο κόσμος της ΑΕΚ εδώ και μέρες δεν κοιμάται. Δεν κλείνει μάτι. Περιμένει την στιγμή. Ονειρεύεται να έρθει η κούπα στην Λάρνακα. Ονειρεύεται να φθάνει η αποστολή της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου στο ΑΕΚ Αρένα εκεί όπου χιλιάδες ΑΕΚτζήδες θα αναμένουν την αποστολή από την Λευκωσία.

Τέτοιες στιγμές ζουν και αναπνέουν για να ζήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Από το 1994 και έπειτα που έγινε η ενοποίηση η ΑΕΚ δεν πανηγύρισε πρωτάθλημα. Νοιώθουν ότι τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή, ότι τώρα είναι η ώρα να πανηγυρίσει. Νοιώθει ο κόσμος ότι αυτό το πρωτάθλημα αξίζει να κατηφορήσει στην Λάρνακα.

Από νωρίς το Σάββατο ο κόσμος θα μεταβεί στο ξενοδοχείο της αποστολής που θα διαμένει η ομάδα για να αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές και πιθανόν να τους ακολουθήσει μέχρι ενός σημείου στη διαδρομή για το ΓΣΠ. Οι στιγμές που θα ζήσει η ομάδα και ο κόσμος είναι πρωτόγνωρες και ευχή όλων είναι να πανηγυρίσουν το βράδυ τον τίτλο. Κόσμος, παίκτες, διοίκηση το πιστεύουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-09T10:20:29+02:00
Go to Top