Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Απίστευτο χαρακίρι, έχει όμως μία ακόμη ζαριά η ΑΕΚ Λάρνακας

Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος, και τώρα έχει μπροστά της ένα διάστημα δυο εβδομάδων ώστε να συνέλθει και να πάει στο ΓΣΠ (11/5) για τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Ακόμη δεν το έχουν χωνέψει. Ακόμη στην ΑΕΚ τσιμπιούνται για να μπορέσουν να αντιληφθούν τι έγινε και πως έχασαν τη νίκη από την αποδεκατισμένη και καταρρακωμένη Ανόρθωση. Ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί πως ήρθε η ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα. Η ΑΕΚ θα μπορούσε σήμερα να είναι μόνη στην κορυφή και να πήγαινε την τελευταία αγωνιστική για δυο αποτελέσματα στο ντέρμπι τίτλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Θα μπορούσε όμως και να έχανε το πρωτάθλημα αν την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ κέρδιζε την Ομόνοια. Με τα «αν» όμως ιστορία δεν γράφεται και στην ΑΕΚ πρέπει να αφήσουν πίσω τους το σοκ του αγώνα με την Ανόρθωση και να συνέλθουν άμεσα.

Υπάρχει και η διακοπή λόγω του Πάσχα που πιθανόν να είναι καλό αυτό για την ομάδα για να αποφορτιστεί από την σοκαριστική, όπως εξελίχθηκε, ισοπαλία με την Ανόρθωση. Έμειναν 90 λεπτά για την ΑΕΚ μέσα από τα οποία θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τη νίκη και κατ’ επέκταση τον τίτλο. Δεν θα έχει εύκολο έργο μέσα στο κατάμεστο ΓΣΠ αλλά εδώ είναι που θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα και από τι είναι φτιαγμένη. Είναι το ματς της ιστορίας της και καλείται να είναι παρούσα στο ραντεβού και να πάρει το «διπλό» τίτλου.

Φορτωμένη αδικαιολόγητο άγχος

Αγωνιστικά η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Φάνηκε να μην ήταν πνευματικά στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αν και προηγήθηκε νωρίς με γκολ μόλις στο 15΄ δεν κατάφερε να φθάσει σε ένα ακόμη γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη. Αντίθετα άφησε την Ανόρθωση στο ματς και της έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει.

Και από την στιγμή που το έκανε αυτό έπαιξε και με την φωτιά. Αποτέλεσμα αυτού να «καεί» και να χάσει μία τεράστια ευκαιρία για να πάει για δυο αποτελέσματα στην Λευκωσία στις 11 Μαΐου.

Mind game από Σιμόν

Απ’ εκεί και πέρα ο Σιμόν άρχισε τα minds games μιας και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα επιστρέψουν μετά τον αγώνα στις 11 Μαΐου στο ΑΕΚ Αρένα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον τίτλο. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον Ισραηλινό της πίστης που έχει στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμη και τώρα που τα πράγματα δεν πήγαν καλά και ψυχολογικά η ομάδα είναι καταρρακωμένη.

Αναμονή για δυο

Ράφα Λόπες και Ιμάντ Φαράζ έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στην αναμέτρηση και η παρουσία τους κρίνεται αμφίβολη για το ντέρμπι. Πάντως τόσο από πλευράς ΑΕΚ όσο και από πλευράς Σιμόν εκφράζεται σιγουριά ότι θα είναι και οι δυο έτοιμοι μέχρι και την μέρα του «τελικού».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-29T13:29:00+02:00
Go to Top