Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ/«Άσε με να δούμε αν μπορώ»

ΑΠΟΕΛ/«Άσε με να δούμε αν μπορώ»

«Άσε με λοιπόν να δούμε αν μπορώ τη διάθεσή σου να αλλάξω», τραγουδούσε στις αρχές τις χιλιετίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Κάτι τέτοιο ζήτησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα με 0-2 από την Ανόρθωση. Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων, ζύγισαν τα δεδομένα και αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν. Πέρασαν λοιπόν δύο εβδομάδες και όλα μοιάζουν διαφορετικά, μετά τις νίκες επί των Πάφος FC και Άρη (αμφότερες με 2-0).

Κι αν στο «Στέλιος Κυριακίδης» οι γαλαζοκίτρινοι αποδείχτηκαν κυνικοί, παίρνοντας το πρώτιστο ζητούμενο, που ήταν οι τρεις βαθμοί, στο ΓΣΠ έστειλαν το σύνθημα πως επέστρεψαν για τα καλά. Απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, την περασμένη Κυριακή, επανεμφάνισαν όλα τα κύρια χαρακτηριστικά τους, που τους επέτρεψαν να βρίσκονται στην κορυφή από την 9η αγωνιστική.

Ένα σύνολο που ξέρει τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο, με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, με ισχυρή θέληση, προσπάθεια αξιοποίησης στατικών φάσεων και όση ποιότητα χρειάζεται στην επίθεση για να δημιουργήσει και να σκοράρει. Βασικοί πυλώνες της κυριακάτικης εμφάνισης και κατ’ επέκταση επιτυχίας, ήταν ο τρομερός Κβιλιτάια και οι -μετά από καιρό- παλιοί, καλοί Σαρφό και Ντάλσιο.

Ο Γεωργιανός επιθετικός είχε την καλύτερη απόδοσή του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα, επιβραβεύτηκε με ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του. Μια γεμάτη, αρχηγική παρουσία, που γεμίζει με αισιοδοξία τους πρωτευουσιάνους ότι θα έχει και συνέχεια στις δύο κρίσιμες εναπομείνασες αγωνιστικές. Περίπου τα ίδια ισχύουν για τους μέσους από την Γκάνα και τη Γουινέα Μπισάου, οι οποίοι προσέφεραν σιγουριά και ενέργεια στο κέντρο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-23T19:21:00+02:00
Go to Top