Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έκανε το κάτι παραπάνω και ξεχώρισε…

Σε έναν αγώνα όπως αυτόν με τον Άρη, όπου λειτούργησαν σχεδόν όλα στην εντέλεια, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί μόνο ένας παίκτης που διακρίθηκε. Όμως πάντα υπάρχει κάποιος που έκανε το κάτι παραπάνω και ξεχώρισε.

Αυτός ήταν ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος έκανε με διαφορά τον καλύτερο του φετινό αγώνα και απέδειξε τις ικανότητες που είχε. Το γκολ που σκόραρε ήταν αποκλειστικά δικό του. Κέρδισε τη μονομαχία, ντρίμπλαρε τους αμυντικούς και πλάσαρε υπέροχα.

ΑΠΟΕΛ: Ο Σωτηρίου προειδοποίησε για τον τίτλο και έβγαλε το καπέλο στους «πορτοκαλί»

Εκτός από το τέρμα, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Ισάμ Σεμπάκ ενώ κέρδισε και το πέναλτι, στο οποίο στάθηκε άτυχος με το δοκάρι. Ήταν η πιο γεμάτη του εμφάνιση φέτος, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, εκεί που τον είχε ανάγκη η ομάδα του.

Όσον αφορά στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια (28/04), όπως καθιερώθηκε από τον προπονητή, δόθηκε διήμερο ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρκίνιος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και αποφασίστηκε να χάσει τον αγώνα με τους πράσινους, για να είναι διαθέσιμος στην τελευταία αγωνιστική, όπου εκείνο το ματς είναι πολύ πιο κρίσιμο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-23T08:46:57+02:00
Go to Top