Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ένας αγώνας (πολλών) εκατομμυρίων!

ΑΠΟΕΛ: Ένας αγώνας (πολλών) εκατομμυρίων!

Ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας συνηθίσει στις δύσκολες αναμετρήσεις, βρίσκεται μπροστά σε μία από τις κορυφαίες προκλήσεις της χρονιάς, τον τελικό πρωταθλήματος εναντίον της ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Η ομάδα, γαλουχημένη στον πρωταθλητισμό, επιθυμεί να επιδείξει στον αγωνιστικό χώρο όλες τις δυνατότητες που θα την καταστήσουν ικανή για την κατάκτηση του τίτλου. Ο προπονητής Σα Πίντο, πλήρως ενήμερος για τη σημασία της αναμέτρησης, γνωρίζει ότι η επιτυχία της ομάδας εξαρτάται άμεσα από την απόδοση των παικτών του σε αυτό το κρίσιμο 90λεπτο.

Τίτλος θα σημαίνει αυτομάτως συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου μία πρόκριση θα εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, φέρνοντας οικονομικά οφέλη που θα ανέλθουν σε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που εννοείται θα εκτοξευτεί εάν το ταξίδι έχει διαδρομή σε μία εκ των δύο άλλων διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Τα ποσά αυτά εννοείται δίνουν σημαντική ώθηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας. Θα ενισχύσει την παρουσία στην ευρωπαϊκή σκηνή, αυξάνοντας την εμπορική αξία σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους, λαμβάνοντας υπόψη τα χρέη και το τι προηγήθηκε.

Έτσι, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτελεί κλειδί για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς μια επιτυχία  μπορεί να οδηγήσει σε  αλυσιδωτό αποτέλεσμα ευνοϊκών γεγονότων, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-05T08:46:00+02:00
Go to Top