Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έπαιξε τον ρόλο του

Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση τις προηγούμενες εβδομάδες γύρω από τις επιλογές του Σα Πίντο και τη χρησιμοποίηση ή και όχι συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Η κριτική προς το πρόσωπο του αφορούσε περισσότερο τον παραγωνισμό κατά κάποιο τρόπο των Σαρφό, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες. Οι πρώτοι δύο αγωνίστηκαν ως βασικοί, με τον τρίτο να μπαίνει στο παιχνίδι σαν αλλαγή.

Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι δεν του βγήκε η χρησιμοποίηση του Δώνη ως βασικού από το ξεκίνημα, έκανε τον Πορτογάλο τεχνικό πιο σοφό, περώντας τον και πάλι ως αλλαγή, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο απειλιτικός κάτω από αυτά τα δεδομένα.

Η κριτική προς το πρόσωπο του Σα Πίντο από μερίδα κόσμου του ΑΠΟΕΛ ήταν ενός σημείου μέχρι και ισοπεδωτική, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Παρ’ όλα αυτά όπως είχαμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε του ντέρμπι με την Πάφο, αυτό που θα χρειαζόταν να κάνει ο ίδιος με τους συνεργάτες του, θα ήταν με νηφαλιότητα να ψάξουν τι πήγε λάθος και να το διορθώσουν. Και αυτό ακριβώς έκαναν. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ πιο αποφασιστικός στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης», την στιγμή που γνώριζαν πολύ καλά τόσο πως να συμπεριφερθούν ανασταλτικά όσο και όταν κέρδιζαν μπάλα μετά από άμυνα. Η διαύγεια αυτή τη φορά του Σα Πίντο γύρω από τον σχηματισμό και τις οδηγίες του ήταν που έδωσε τη νίκη, με την ελπίδα ότι αυτό θα συμβεί και στον αγώνα με τον Άρη.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T19:12:00+02:00
Go to Top