Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Έτσι θα έχει το πλεονέκτημα…

Από τον Φεβρουάριο (15-18) και τους δύο τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας, όπου η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο πήρε δύο σερί νίκες, στα επόμενα έξι ματς, δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα σερί. Όμως η επιτυχία επί του Άρη ήρθε να προστεθεί σ’ αυτή με την Πάφο και στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο δείχνει την ετοιμότητά της για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Με όλα τα πάνω και τα κάτω της, η ομάδα αντέχει στην πίεση και βγάζει χαρακτήρα σ’ αυτή τη διαδρομή που είχε πολλά εμπόδια και έχει άλλα δύο. Το +1 που έχει από τη 2η ΑΕΚ, μπορεί να μοιάζει μικρό, αλλά σ’ αυτή την καμπή του πρωταθλήματος είναι ένα πλεονέκτημα, με βάσει και το πρόγραμμα των δύο ομάδων.

Βλέπετε ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια ως φιλοξενούμενος και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την αδιάφορη Ανόρθωση. Όμως στην τελευταία αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει ραντεβού με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Συνεπώς, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο που φέρει ισοπαλία με την Ομόνοια ή ηττηθεί, ο τίτλος θα περνάει από τα πόδια του και πάλι, αφού θα του αρκεί η νίκη την τελευταία αγωνιστική.

Το καλύτερο σενάριο από την άλλη, είναι η νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι και οι απώλειες της ΑΕΚ, που σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα βαφτεί γαλαζοκίτρινο. Κι αυτό γιατί αν η απόσταση πάει στους τρεις βαθμούς, η ομάδα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Όλα αυτά όμως θα αναλυθούν μεταγενέστερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει πως οι γαλαζοκίτρινοι αγγίζουν το τρόπαιο και είναι έτοιμοι να το σφιχταγκαλιάσουν.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-23T16:34:00+02:00
Go to Top