Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: Για το πρωτάθλημα και την τριπλή ευκαιρία για Ομίλους!

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: Για το πρωτάθλημα και την τριπλή ευκαιρία για Ομίλους!

Ο χαρακτηρισμός «κάτι περισσότερο από ένας αγώνας», ταιριάζει γάντι στον… τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Άραγε, υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή να ξέρει πως εάν κερδίσει σ’ ένα παιχνίδι θα στεφθεί πρωταθλητής; Μάλλον όχι.

Το δέλεαρ είναι τεράστιο για τους «μονομάχους και πέραν του τίτλου η πρωταθλήτρια ομάδα θα κερδίσει τη δυνατότητα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το όνειρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα «ξυπνήσει» και ταυτόχρονα θα υπάρχει τριπλή ευκαιρία για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο πρωταθλητής Kύπρου θα αρχίσει το ευρωπαϊκό οδοιπορικό από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει τριπλή ευκαιρία να «κλειδώσει» συμμετοχή σε ομίλους, αρκεί να πάρει μία πρόκριση. Είτε στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είτε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Όσο για τον χαμένο του… τελικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, θα καταλάβει τη 2η θέση και θα αγωνιστεί στο Κόνφερενς Λιγκ, αρχίζοντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Θα «κυνηγήσει» τρεις προκρίσεις χωρίς περιθώριο λάθους, για να κερδίσει εισιτήριο συμμετοχής στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Μέχρι στιγμής, καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ διαβαίνοντας αποκλειστικά το μονοπάτι των προκριματικών της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, καθώς θα στεφθεί πρωταθλήτρια και με ισοπαλία. Επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι «εξαφάνισαν» σε χρόνο ρεκόρ κάθε διαθέσιμο εισιτήριο. Η ΑΕΚ θα πάει στην πρωτεύουσα με ένα και μοναδικό στόχο. Να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και να γράψει Ιστορία. Οι Λαρνακείς έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους, καθώς ισοφαρίστηκαν (1-1) στο 90’+3 από την Ανόρθωση και έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή και να έχουν το πλεονέκτημα να ευνοούνται με ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ έχουν από 72 βαθμούς, με τον ΑΠΟΕΛ να υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς μετρά δύο νίκες και μία ήττα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-02T07:45:00+02:00
Go to Top