Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Αναλαμβάνει ρόλο κλειδί ο Δώνης

ΑΠΟΕΛ: Αναλαμβάνει ρόλο κλειδί ο Δώνης

Στη σκιά της τιμωρίας του Μαρκίνιος λόγω καρτών, ο Ρικάρντο Σα Πίντο προχωρά σε σημαντική αλλαγή για το επερχόμενο ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια, εντάσσοντας -κατά πάσαν πιθανότητα- τον Τάσο Δώνη στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ελληνας εξτρέμ, παρά την περιορισμένη συμμετοχή του φέτος, έχει δείξει πως μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά όταν κληθεί. Η παρουσία του στο επικείμενο ντέρμπι ενδεχομένως να κριθεί καθοριστική, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να διατηρήσει τη νικηφόρα πορεία του και να προετοιμαστεί ιδανικά για τον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η εμπειρία και το ποδοσφαιρικό χάρισμα του Δώνη, θεωρούνται πολύτιμα για την ομάδα σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, όπου η ποιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, άρχισε μετά από διήμερο ρεπό, με τον Σα Πίντο να δουλεύει πυρετωδώς για την αντικατάσταση του απόντα Μαρκίνιος και την επιλογή, επίσης, των κατάλληλων παικτών που βρίσκονται στο όριο των καρτών, όπως ο Τσέπακ και ο Κοσταντίνοφ.

Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ είναι υψηλών απαιτήσεων, όπου η εμφάνιση κάθε παίκτη επιβάλλεται να είναι στο απόγειο. Ο Δώνης, με την ποιότητα και τη δυναμική του, προσδοκεί ότι θα αξιοποιήσει την ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί της επίθεσης σε τόσο κρίσιμο στάδιο της σεζόν. Η αναμέτρηση με την «αιώνια» αντίπαλο είναι περισσότερο από 90λεπτο για τρεις βαθμούς: αποτελεί βήμα προς την επιβεβαίωση της «ταυτότητας» του ΑΠΟΕΛ ενόψει του τελευταίου ματς στο πρωτάθλημα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T10:11:00+02:00
Go to Top