Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση και βήμα τίτλου!

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση και βήμα τίτλου!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις επιτυχίες με «διπλό» επί της Πάφος FC (2-0) και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρωτοπορία και να έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι, που άφησαν πίσω τους . την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση, πήραν για τα καλά τον αέρα της χθεσινής αντιπάλου τους, καθώς πανηγύρισαν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμούς αγώνες στην τρέχουσα σεζόν. Μάλιστα, δεν δέχθηκαν γκολ!

Για την παφιακή ομάδα μετά τη νέα ήττα μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητές διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος και εναποθέτει τις ελπίδες της μέσω κυπέλλου, όπου την Τετάρτη θα ψάξει απέναντι στον Απόλλωνα το εισιτήριο για τον τελικό. Στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 2-1.

Η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς να φθάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν ουσιαστική και πήρε το ζητούμενο σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι στην προσπάθειά της να κόψει πρώτη το νήμα. Είχε μόλις δύο τελικές στο στόχο (από τις τέσσερις συνολικά), τις οποίες έκανε γκολ, σε αντίθεση με την Πάφος FC που είχε επτά τελικές (οι τρεις στο στόχο). Ήταν η τρίτη νίκη στα πλέι οφ για την ομάδα του Σα Πίντο, που την έφερε στους 69 βαθμούς. Ο Κβιλιτάια με πέναλτι (59’), το οποίο κέρδισε ο Τσεπάκ από τον Δημητρίου (καταλογίστηκε μετά από παρέμβαση του VAR (Μάριος Χριστοφόρου) και τον Ιταλό διαιτητή Σιμόνε Σότσα να πηγαίνει στο on field review) και ο Μαρκίνιος (67’), οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στο «διπλό».

Η Πάφος FC, που ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα λανθασμένο μαρκάρισμα του Δημητρίου που επέφερε το πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ. Ακολούθως, έδειξε νευρικότητα, δέχθηκε το δεύτερο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα και όσο κι αν προσπάθησε στη συνέχεια δεν είχε απάντηση.
84’ Τομανέ).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-15T07:26:00+02:00
Go to Top