Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Αν θέλει να πάρει το στέμμα

Ο Άρης ήταν η ομάδα που την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής, την στιγμή που κυνηγούσε αυτό τον τίτλο μέχρι και την προτελευταία αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ήττα όμως των γαλαζοκιτρίνων από τον Απόλλωνα στέρησε το δικαίωμα ο τίτλος να κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και στο ΑΠΟΕΛ-Άρης, ένα παιχνίδι που ναι μεν κέρδισε η ομάδα της Λευκωσίας, αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία στο τέλος της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες αυτή την στιγμή είναι οκτώ ολόκληροι βαθμοί και δεν υπάρχει το περιθώριο να καλυφθούν.Τόσο λόγω της (κακής) εικόνας που παρουσιάζει ο Άρης όσο και από την διάθεση που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την χρονιά δείχνει η ομάδα της Λευκωσίας ότι δεν έχει καμία διάθεση να δώσει την ευκαιρία σε άλλη ομάδα να πιστέψει ότι δικαιούται τον φετινό τίτλο, παρά το ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι με ομάδες που θέλουν να το πάρουν από την ίδια.

Τρεις στροφές πριν από την τελική ευθεία, ο ΑΠΟΕΛ βλέπει ξεκάθαρα τον τίτλο του πρωταθλήτη να ξεπροβάλει πολύ πιο έντονα απ’ ότι πριν από μερικές εβδομάδες. Μένει να δείξει την σταθερότητα που είχε όλο αυτό το διάστημα στο πρωτάθλημα και στις επόμενες τρεις αναμετρήσεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι η διαφορά που τον χωρίζει από την ΑΕΚ είναι μόλις στον έναν βαθμό και μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να τον φέρει και στην 2η θέση. Γνωρίζουν λοιπόν όλοι πως τα περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και είναι απαγορευτικά και με αυτή την λογική προετοιμάζονται για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής!

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-19T07:29:07+02:00
Go to Top