Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό

ΑΠΟΕΛ: Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό

Στο ΓΣΠ λοιπόν! Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του στο γήπεδο της πρωτεύουσας και θέλει να το αξιοποιήσει, για να μην πέσει από την κορυφή. Ωστόσο είναι νωπές και πικρές οι μνήμες από τις δύο τελευταίες φορές που αγωνίστηκε στην έδρα του.

Τι κι αν ο κόσμος του έδωσε βροντερό παρών; Ήττα 0-1 από την Ομόνοια, ήττα 0-2 και από την Ανόρθωση. Κάτι που δημιουργεί επιφυλακτικότητα ενόψει των καθοριστικών μαχών που ακολουθούν. Πρώτα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή, μετά με την Ομόνοια (ως τυπικά φιλοξενούμενος) και τέλος με την ΑΕΚ.

Και όμως! Πριν από τα ματς με το «τριφύλλι» και τη «Μεγάλη Κυρία» στα πλέι οφ, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν να επιδείξουν μόλις μία ήττα στο ΓΣΠ, από την Ομόνοια στον α’ γύρο (1-2). Ακόμη όμως διαθέτουν την καλύτερη συγκομιδή ως γηπεδούχοι, έχοντας μαζέψει 38 βαθμούς, όσους και ο Άρης, ο οποίος όμως μετρά ένα παιχνίδι παραπάνω.

Επομένως τα δύο πρόσφατα χαστούκια στο στάδιο της Λευκωσίας αποτελούν την εξαίρεση στη σεζόν. Αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο, μετατρέποντας ξανά άβατη την έδρα τους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-17T21:43:00+02:00
Go to Top