Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Εννέα χρόνια ανίκητος στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ έχει την... πρόσφατη ιστορία με το μέρος του, καθώς παραμένει αήττητος 9 χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος με την κρισιμότερη αναμέτρηση της χρονιάς, καθώς το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ (11/5) θα καθορίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από το 2015, ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει να μείνει αήττητος στην έδρα του απέναντι στην ΑΕΚ, ένα σερί που έχει στεφθεί με μεγάλες επιτυχίες και αξέχαστες στιγμές για τους φιλάθλους του.

Η ομάδα της Λευκωσίας προετοιμάζεται για να διατηρήσει αυτό το ξεχωριστό ρεκόρ και παράλληλα επιδιώκει να εξασφαλίσει τον τίτλο. Ο τεχνικός της ομάδας έχει εστιάσει στην τακτική και την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών, έχοντας ως στόχο να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανό σενάριο στο γήπεδο.

Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα του ΑΠΟΕΛ είναι αισθητή, με την ομάδα να δηλώνει έτοιμη να προσθέσει ακόμη ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ήδη πλούσια ιστορία της. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, ανυπομονούν να υποστηρίξουν την ομάδα τους σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, ελπίζοντας να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-04T12:36:11+02:00
Go to Top