ΑΠΟΕΛ: Επίσκεψη από Ντε Βινσέντι – Ένας φίλος από τα παλιά στον Αρχάγγελο!

Ο Αργεντινός πρώην παικταράς των γαλαζοκίτρινων δεν ξεχνά...
Λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, μια γνώριμη και ιδιαίτερα αγαπητή φιγούρα έκανε την εμφάνισή της στον «Αρχάγγελο». Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο Αργεντινός που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, βρέθηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, γεμίζοντας με χαμόγελα όσους είχαν την τύχη να τον συναντήσουν.
Μετρώντας τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, ο Ντε Βινσέντι αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου. Η σχέση του με την Κύπρο, αλλά και με τον ΑΠΟΕΛ, παραμένει ζωντανή και δυνατή, παρά την αποχώρησή του από τα γήπεδα.
Ο παλαίμαχος πλέον άσος ανέβασε χαρακτηριστική φωτογραφία από την επίσκεψή του στον Αρχάγγελο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας συγκίνηση στους φίλους της ομάδας. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από θετικά σχόλια και αναμνήσεις που ξύπνησαν τις μεγάλες στιγμές που έζησε φορώντας τα γαλαζοκίτρινα.
Η πρώτη προπόνηση των γαλαζοκιτρίνων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/7), ωστόσο η παρουσία του Ντε Βινσέντι ήρθε για να θυμίσει πως, για κάποιους, η σύνδεση με τον ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από μια επαγγελματική σχέση: είναι κομμάτι ζωής.