Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Επιβίωσε στις «τρικυμίες» και πάει για το πρώτο του πρωτάθλημα ο Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Επιβίωσε στις «τρικυμίες» και πάει για το πρώτο του πρωτάθλημα ο Σα Πίντο

Ραντεβού με την ιστορία έχει το Σάββατο ο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί στην πλούσια τροπαιοθήκη των γαλαζοκιτρίνων να υπάρχουν 28 τρόπαια πρωταθλητή, όμως η δίψα για κατάκτηση του 29ου «ξεχειλίζει». Από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, μέχρι τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εξαφάνισαν τα διαθέσιμα εισιτήρια και ετοιμάζουν «καυτή» ατμόσφαιρα το Σάββατο (11/5) στο ΓΣΠ, στον… τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με τους Λαρνακείς είναι κομβικό και για την προπονητική καριέρα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πανηγύρισε ποτέ τίτλο πρωταθλήματος και εφόσον ο ΑΠΟΕΛ δεν ηττηθεί από την ΑΕΚ, o 51χρονος προπονητής θα ράψει στο προπονητικό του κοστούμι το πιο λαμπερό παράσημο.

«Έχω αυτοπεποίθηση. Ξέρω την ιστορία της ομάδας. Ξέρω ότι έχει κόσμο. Ξέρω την πίεση που θα αντιμετωπίσω και είμαι έτοιμος. Θα ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ», είχε υπογραμμίσει κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι. «Θέλω να κερδίσω τίτλους. Θα μπορούσα να πάω κάπου που θα μπορούσα να πάρω τα τριπλάσια λεφτά, αλλά ήρθα εδώ για να πάρω τίτλους», είχε προσθέσει.

Σε μία έντονη και επεισοδιακή σεζόν που σημαδεύτηκε από την τετράμηνη τιμωρία του, ο Ρικάρντο Σα Πίντο «επιβίωσε» στον γαλαζοκίτρινο πάγκο παρά τις αναταραχές που προέκυψαν στη διαδρομή και ετοιμάζεται να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από πέντε χρόνια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-07T09:47:51+02:00
Go to Top