Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφή με το βλέμμα στην Ομόνοια

Η παρουσία του Κρέσπο και οι απουσίες κρίνουν τη σύνθεση του ΑΠΟΕΛ ενόψει του κρίσιμου αγώνα της 9ης αγωνιστικής των Playoff με την Ομόνοια (28/4, 19:00).

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του προτελευταίου αγώνα της σεζόν κατά της Ομόνοιας (28/4, 19:00).

Η παρουσία του Κρέσπο στην αποστολή αναμένεται να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισής του στο γήπεδο, αν και είναι απίθανο να τον δούμε να ξεκινά στην βασική ενδεκάδα του αιώνιου ντέρμπι.

Η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στο τελευταίο παιχνίδι, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την απόφαση για τυχόν αλλαγές, εκτός εάν ο προπονητής Σα Πίντο αποφασίσει να προστατεύσει τον Τσεπάκ από πιθανή τιμωρία με κίτρινη κάρτα.

Οι Πολυκάρπου και Γουίλερ θα απουσιάζουν και από αυτό το παιχνίδι, όπως και ο τιμωρημένος Μαρκίνιος, προσθέτοντας αβεβαιότητα στη σύνθεση της ομάδας. Η επιλογή του αντικαταστάτη του Βραζιάνου παραμένει ανοιχτή, με τον Πορτογάλο προπονητή να αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις του στις επόμενες προπονήσεις, όπου και θα διαφανούν οι επιλογές του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-24T12:54:49+02:00
Go to Top