Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ηλεκτρονικό «ντου» για ΓΣΠ… ηφαίστειο, «έπεσε» η πλατφόρμα

ΑΠΟΕΛ: Ηλεκτρονικό «ντου» για ΓΣΠ… ηφαίστειο, «έπεσε» η πλατφόρμα

Δέκα χρόνια μετά τον πολύκροτο αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Κακά και συνεχίστηκε σε άδειες εξέδρες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σε παιχνίδι μεταξύ των διεκδικητών του στην τελευταία αγωνιστική. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ και μάλιστα στην παρουσία μόνο οπαδών των γαλαζοκιτρίνων.

Βεβαίως, στον ΑΠΟΕΛ εύχονται η κατάληξη να είναι ίδια, καθώς τον Μάη του 2014 είχαν κερδίσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Κίλιαν Σέρινταν και στέφθηκαν πρωταθλητές (αργότερα δικαιώθηκαν από το Εφετείο και πήραν το ματς στα χαρτιά με 3-0). Στις 11 Μαΐου 2024 ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ, έχοντας υπέρ του και το… πλεονέκτημα της ισοπαλίας. Εάν δεν χάσει η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο θα στεφθεί πρωταθλήτρια για 29η φορά και πρώτη μετά από πέντε χρόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ΓΣΠ θα «κοχλάζει» και δεν πρόκειται να μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Η «δίψα» των φίλων του ΑΠΟΕΛ φάνηκε με το… καλημέρα, αφού με το που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια «γονάτισε» προσωρινά η πλατφόρμα από το ηλεκτρονικό «ντου» των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια για τη Νότια κερκίδα και είναι θέμα χρόνο να «εξαφανιστεί» κάθε διαθέσιμο εισιτήριο τόσο στη Δυτική όσο και στην Ανατολική κερκίδα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-29T13:46:50+02:00
Go to Top