Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Η επιτυχία τού παρέχει μαξιλαράκι

Η προσμονή και η «δίψα» του κόσμου για τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ είναι τεράστια και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα παραμείνει στην κορυφή για να πανηγυρίσει το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το πιο ευχάριστο στην κούρσα του τίτλου, με την κλεψύδρα να αδειάζει είναι το γεγονός πως έχει την κατάσταση στα χέρια του, έχοντας το +1 από τη 2η θέση. Δεν περιμένει να στραβοπατήσει κάποιος αντίπαλος, αλλά κοιτάζει μόνο τον δικό του οίκο και τα δικά του αποτελέσματα.

Τι χρειάζεται λοιπόν για να βαφτεί στα γαλαζοκίτρινα το πρωτάθλημα; Απαιτούνται να μαζευτούν τουλάχιστον τέσσερεις βαθμοί από τους έξι διαθέσιμους στα δύο παιχνίδια με την Ομόνοια και την ΑΕΚ. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο κατακτά τον τίτλο.

Σε περίπτωση που έρθει ισόπαλη στο «αιώνιο» ντέρμπι και η ΑΕΚ κερδίσει την αδιάφορη Ανόρθωση, τότε θα θέλει τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική με τους Λαρνακείς στο ΓΣΠ. Αν όμως κερδίσει τους πράσινους, τότε θα αρκεί και η ισοπαλία στο τελευταίο ματς, που σημαίνει πως θα παίζει για δύο αποτελέσματα.

Για αυτό το επικείμενο ντέρμπι με το «τριφύλλι» την Κυριακή (28/04) έχει μεγαλύτερη σημασία από ό,τι μπορεί να θεωρεί κάποιος. Πέραν των ιδιαιτεροτήτων που πάντα έχουν αυτά τα παιχνίδια, η νίκη θα δώσει στον ΑΠΟΕΛ τη δυνατότητα να πάρει το πρωτάθλημα στο φινάλε των πλέι οφ ακόμα και με ισοπαλία, ενώ η ΑΕΚ θα έρθει στη Λευκωσία με την πλάτη στον τοίχο.

Φυσικά κανείς δεν θα επαναπαυτεί σε μία τέτοια περίπτωση, αλλά είναι άλλο να παίζεις με την πίεση της νίκης για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και άλλο να έχεις και την κάλυψη της ισοπαλίας. Οπότε είναι μεγάλη ανάγκη για την ομάδα να πάρει το διπλό κόντρα στην Ομόνοια.

Και αν έρθει και κάποιο «δώρο» από την Ανόρθωση (λίγες οι πιθανότητες), τότε η ομάδα του Σα Πίντο θα κατακτήσει τον τίτλο από αυτή την αγωνιστική και ο αγώνας με την ΑΕΚ θα εξελιχθεί σε φιέστα!

Επιπλέον μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί της Πάφου και του Άρη, κανείς δεν θέλει να σπάσει αυτό το σερί που θα ρίξει εκτός των άλλων και τη ψυχολογία. Το «3 στα 3» θα είναι και ο καλύτερος τρόπος για να πάει στον αγώνα της χρονιάς, όπως όλα δείχνουν.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T15:00:31+02:00
Go to Top