Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Η κίνηση που έδειξε πολλά και τα συστατικά της επιτυχίας

ΑΠΟΕΛ: Η κίνηση που έδειξε πολλά και τα συστατικά της επιτυχίας

Έπλεαν όλοι σε πελάγη ευτυχίας στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, μετά το 2-0 στην έδρα της Πάφος FC. Όχι γιατί κρίθηκε κάτι μετά το σπουδαίο τρίποντο, μα επειδή είχε ανάγκη να αποτάξει την ήττα από την Ανόρθωση και να πιστέψει πρωτίστως ο «ίδιος» πως μπορεί να παραμείνει στην κορυφή έως το τέλος.

Πιο χαρακτηριστική στιγμή του παιχνιδιού από τον πανηγυρισμό στο γκολ του Κβιλιτάια δεν υπάρχει. Ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων έτρεξε στον Ρικάρντο Σα Πίντο, προτρέποντας τους συμποδοσφαιριστές του να πράξουν το ίδιο.

Έγιναν όλοι μία αγκαλιά γύρω από τον Πορτογάλο προπονητή, θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους, μετά τη δύσκολη εβδομάδα που βίωσε και που έφτασε να τίθεται θέμα απομάκρυνσής του.

Η συσπείρωση, η θέληση και το πάθος άλλωστε ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στην τέταρτη επιτυχία εις βάρος της Πάφος FC κατά την τρέχουσα σεζόν. Δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, αλλά ήταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, παραμένοντας πιστοί στο πλάνο τους σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Κράτησαν το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες, θυμίζοντας τα βασικά συστατικά που τους έφεραν στην κορυφή. Όσο για τη συνέχεια; Πλέον αναζητείται για πρώτη φορά συνεχόμενη νίκη στα εν εξελίξει πλέι οφ.

Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Άρη και με ενδεχόμενο τρίποντο θα γίνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο. Θα παραμείνει πρώτος, θα απομένουν δύο αγωνιστικές και θα ελπίζει σε βολική ισοπαλία στο ματς των διωκτών του στη Λάρνακα (ΑΕΚ-Ομόνοια).

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-14T21:49:11+02:00
Go to Top