Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Η κρίσιμη αγωνιστική και το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο ΑΕΚ-Ομόνοια!

Τρεις «στροφές» απομένουν πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται στη βαθμολογία, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την ΑΕΚ και τέσσερεις από την Ομόνοια. Η επόμενη αγωνιστική είναι δεδομένα σημαντική και μπορεί να είναι καθοριστική.

Η ομάδα του Σα Πίντο υποδέχεται τον Άρη στο ΓΣΠ (21/04) και την ίδια μέρα η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την Ομόνοια. Καταλαβαίνει κανείς πόσο κομβική θα είναι η νίκη, ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Σε περίπτωση που κερδίσει η ΑΕΚ, θα παραμείνει μεν στο +1, αλλά η Ομόνοια θα μείνει εκτός διεκδίκησης. Σε περίπτωση που το «τριφύλλι» νικήσει, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών και από τους δύο ανταγωνιστές.

Τέλος εάν έρθουν ισόπαλοι, ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει απόσταση τριών βαθμών από την ΑΕΚ και έξι από τους πράσινους. Συνεπώς οι «γαλαζοκίτρινοι» βολεύονται καλύτερα εάν δεν κερδίσει η ομάδα της Λάρνακας.

Ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό, όμως, θα χρειάζονται μια νίκη στον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια και στην τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ θα παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού βολεύει και η ισοπαλία.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-16T18:39:00+02:00
Go to Top