Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Η μπάλα στα δικά του πόδια για το 29o!

Πήρε το «διπλό» και ανάσανε ο ΑΠΟΕΛ που συνεχίζει να βρίσκεται στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας και στο -1 από την δεύτερη ΑΕΚ. Η ομάδα του Σα Πίντο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στο «Στέλιος Κυριακίδης», επιστρέφοντας στις επιτυχίες και πλέον βλέπει τη συνέχεια.

Μπορεί οι «γαλαζοκίτρινοι» για ακόμη ένα παιχνίδι να μην έθελξαν με την απόδοση τους, ωστόσο στο παρών στάδιο που βρισκόμαστε, το σημαντικό είναι η ουσία και είναι κάτι που είχε σήμερα η ομάδα της Λευκωσίας.

Μέχρι και το γκολ του Κβιλιτάια από την άσπρη βούλα, το συγκρότημα του Σα Πίντο δεν είχε απειλήσει σημαντικά την εστία του Ίβουσιτς και παράλληλα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός προς τα καρέ του Βιντ Μπέλετς.

Αφότου ο Γεωργιανός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, η ομάδα της Λευκωσίας έκανε το παιχνίδι της και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε να καθαρίσει ουσιαστικά το ματς με το ωραίο σουτ του Μαρκίνιος.

Όπως είπαμε και προηγουμένως, λίγη σημασία έχει αν ο ΑΠΟΕΛ δεν πραγματοποίησε ένα «φαντεζί» παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως σε ένα τέτοιο ματς πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έγινε ξανά αφεντικό στη μάχη του τίτλου και το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος της χρονιάς, κανείς δεν θα σκέφτεται τις καλές ή κακές εμφανίσεις.

Πλέον απομένουν τρία παιχνίδια για την ομάδα του Σα Πίντο τα οποία είναι όλα στο ΓΣΠ και αρχής γενομένης του αγώνα με τον Άρη την άλλη βδομάδα, οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-14T22:23:06+02:00
Go to Top