Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θέλει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου

ΑΠΟΕΛ: Θέλει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Ομόνοια σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, το οποίο δεν κρύβει μόνο την αγωνιστική ένταση ενός τοπικού ντέρμπι, αλλά και σημαντικές ψυχολογικές προεκτάσεις. Πρόκειται για ντέρμπι που ξεπερνά τα συνήθη αγωνιστικά πλαίσια, με τη νίκη να συμβάλλει στην ψυχολογική ώθηση ενόψει του τελευταία αγώνα πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, τρίτη διαδοχική επιτυχία θα επιτρέψει στον ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, εφόσον οι Λαρνακείς νικήσουν την Ανόρθωση.

Ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο αντιμετωπίζει σοβαρές τακτικές προκλήσεις, πρωτίστως λόγω της απουσίας του εξτρέμ Μαρκίνιος και της αβεβαιότητας για τη χρησιμοποίηση δύο βασικών στελεχών που κινδυνεύουν με τιμωρία λόγω καρτών. Η στρατηγική του Πορτογάλου τεχνικού επιβάλλεται να είναι προσεκτική, καθώς το ματς απαιτεί διαχείριση και του ρίσκου και της αποτελεσματικότητας.

Στην τακτική διάταξη, ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά μπορεί να αναλάβει το ρόλο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ ο Τάσος Δώνης μπορεί να επιστρατευθεί στη δεξιά πτέρυγα. Ο έμπειρος Γιώργος Εφραίμ παραμένει επίσης επιλογή για τα άκρα. Στο αμυντικό κομμάτι, οι Ισάμ Τσεμπάκ και Γκιόργκι Κοσταντίνοφ βρίσκονται στο όριο των καρτών, γεγονός που μπορεί να αναγκάσει τον προπονητή να προβεί σε αλλαγές. Η δυνατότητα να αφήσει εκτός έναν ή και τους δύο, θα επιτρέψει την ενσωμάτωση των Λούκας Βιγιαφάνιες και Ζέφτε Βιτάλ στην αρχική ενδεκάδα, προσδίδοντας περισσότερο επιθετικό χαρακτήρα στην ομάδα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-28T08:13:00+02:00
Go to Top